Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sírok a barátomat miért nem érdekli?
10, rendben, érzelmileg sekélyes vagyok, nekem nem gond. De, min lehet államdóan bőgni? Leejti a poharat és megsiratja? Beüti a lábujját és sír? Min lehet folyton sírni?
Én sírok, ha bánatom van, ha összevesztem valakivel, ha szakítok, vagy velem szakítanak, ha meghalt valaki, ha félek, hogy elpusztul a macskám, de ezek nem az a kategória, ami rendszeresen ismétlődik.
14, aláírom, ezeken lehet sírni. De, a munkahelyet ebben az esetben ott kell hagyni, különben céltalan a sírdogálás, a gyerek téma az, amit aláírok, hogy időről, időre feljön, hiszen mindenki szül, de ezen se lehet örökké sírni, a halált meg fel kell dolgozni.
Mind olyan téma, amivel egy darabig az ember türelmes, meghallgatja a másikat, mond pár jó szót, de, ha ahelyett, hogy az egyén feldolgozná, ciklikusan visszatér a témához és ugyanazokat a köröket futva csak sír, azzal nincs mit tenni. Más nem tudja megoldani helyetted és legfeljebb ismételgetheti önmagát, ami egy idő után igen megterhelő, hiszen céltalan, nem hoz sikert.
18 és természetesen az a normális, aki veled ért egyet. Ez népbetegség az oldalon.
Ha te írtad azt, amit a 17 bemásolt, az hagy némi elgondolkodni valót mindenkinek szerintem.
Ő írta. Egyáltalán nem normális egy "nő"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!