Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha sírok a barátomat miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sírok a barátomat miért nem érdekli?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, sokszor én úgy dolgozom fel azt hogyha nem jön össsze valami hogy sírok egy nagyot, ilyenkor esne jól ha odajön és megölel, nem pedig les ki a fejéből és még ő pukkad hogy ez gáz ha sírok. Mindig azt mondja egyedül akar lenni, hazamenni, én ne menjek vele haza. Nekem ez őszintén nagyon fáj, szükségem van egy nagy ölelésre. Ilyenkor lehet gyerekes vagyok de anyához megyek be kisírni magamat mert ő megvigasztal. Holott ez szerintem párom dolga lenne.. Ha ő sír én mindig támogatom, ölelgetem, puszilgatom, támogatom.

aug. 23. 11:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, te tuskó, te ökör. Neked sem volt még egy egészséges párkapcsolatod. Igenis támogatnunk kell egymást, és ha ez nincs meg az ember ki máshoz menekülne mint a szüleihez? Elmegyek vele egy kávéra és kiöntöm az édesanyámnak a lelkemet. 30 évesen szerintem nem holmi pitiáner dolgokon sírok, mint egy 15 éves kislány aki nem kapta meg azt amit akart.. de látom te nagyon tapasztalt vagy, én meg azt remélem hogy soha a büdös életben soha senkinek nem fogsz kelleni és mindenki csak ki fog röhögni, egy ilyen lelki sz@r mint te úgy sem fog egy nőnek sem kelleni. A nők érzékenyek és elvárják a törődést, a lepontozásod meg hagyd abba mert nevetséges vagy, puszii
aug. 23. 13:12
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Vagy azért mert állandóan sírsz, vagy azért mert nem érdekli.
aug. 23. 13:12
 13/20 anonim ***** válasza:
44%

10, rendben, érzelmileg sekélyes vagyok, nekem nem gond. De, min lehet államdóan bőgni? Leejti a poharat és megsiratja? Beüti a lábujját és sír? Min lehet folyton sírni?

Én sírok, ha bánatom van, ha összevesztem valakivel, ha szakítok, vagy velem szakítanak, ha meghalt valaki, ha félek, hogy elpusztul a macskám, de ezek nem az a kategória, ami rendszeresen ismétlődik.

aug. 23. 13:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es, nagyon rossz hogy a mai világban mindenki picsogásnak fogja fel ezt meg hisztinek holott a dolgok mögött sokszor mélyebb sebek vannak mint gondolnák, az hogy egész életedben vágysz egy kisbabára és nem kapod meg, vagy hogy elvesztesz egy családtagot aki egy arany volt, a munkahelyen sokszor nem becsülnek meg szerintem nem egy gyerekes/depis téma! De a sok idióta látod hogyan kezeli.. remélem soha nem lesz egy normális párjuk sem. Anyukám a legjobb barátom és apukám. Általában ilyenkor elviszem őket kirándulni, fürdőzni és valahogy a családi szeretettől beszélgetés nélkül is jobb. :)
aug. 23. 13:16
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

14, aláírom, ezeken lehet sírni. De, a munkahelyet ebben az esetben ott kell hagyni, különben céltalan a sírdogálás, a gyerek téma az, amit aláírok, hogy időről, időre feljön, hiszen mindenki szül, de ezen se lehet örökké sírni, a halált meg fel kell dolgozni.

Mind olyan téma, amivel egy darabig az ember türelmes, meghallgatja a másikat, mond pár jó szót, de, ha ahelyett, hogy az egyén feldolgozná, ciklikusan visszatér a témához és ugyanazokat a köröket futva csak sír, azzal nincs mit tenni. Más nem tudja megoldani helyetted és legfeljebb ismételgetheti önmagát, ami egy idő után igen megterhelő, hiszen céltalan, nem hoz sikert.

aug. 23. 13:23
 16/20 A kérdező kommentje:
17. Mert talán a normális emberektől tanácsot kérek? Nem a magadfajta ostobáktól..
aug. 23. 13:56
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

18 és természetesen az a normális, aki veled ért egyet. Ez népbetegség az oldalon.

Ha te írtad azt, amit a 17 bemásolt, az hagy némi elgondolkodni valót mindenkinek szerintem.

aug. 23. 13:59
 18/20 anonim ***** válasza:
61%

Ő írta. Egyáltalán nem normális egy "nő"...

aug. 23. 14:01
 19/20 anonim ***** válasza:
33%
mert egy tuskó.
aug. 23. 14:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki hogy ez neked rosszul esik.
aug. 28. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!