Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha sírok a barátomat miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sírok a barátomat miért nem érdekli?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, sokszor én úgy dolgozom fel azt hogyha nem jön össsze valami hogy sírok egy nagyot, ilyenkor esne jól ha odajön és megölel, nem pedig les ki a fejéből és még ő pukkad hogy ez gáz ha sírok. Mindig azt mondja egyedül akar lenni, hazamenni, én ne menjek vele haza. Nekem ez őszintén nagyon fáj, szükségem van egy nagy ölelésre. Ilyenkor lehet gyerekes vagyok de anyához megyek be kisírni magamat mert ő megvigasztal. Holott ez szerintem párom dolga lenne.. Ha ő sír én mindig támogatom, ölelgetem, puszilgatom, támogatom.

aug. 23. 11:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%

Minek sírdogáltok ti ennyit? Komolyan, mi olyan dráma lehet, amit rendszeresen így kell kezelni?

Azért nem érdekli, mert felesleges hisztinek tartja. Én se vigasztalgatnék heti x alkalommal valakit, aki minden piszlicsáré szaron órákig bőg. Lehet és kell sírni, ha valami nagy érzelmi hatás ér. Kétlem, hogy ez veled ilyen gyakran megesik. Ha valaki ideggyenge kezeltesse. Lehet lepontozni.

Ha meg az az igény, hogy ilyenkor pátyolgassanak, ahelyett, hogy találsz valami normális csatornát, amin levezetheted az érzelmi többletet, akkor keress olyat, aki ehhez aszisztál. A párod nem fog.

aug. 23. 11:32
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem akarlak elkeseríteni, de a barátod egy tökfilkó. Ha a kapcsolat első évében amikor még a rózsaszín köd kéne lebegjen előtte, már ilyen alap dolgokat nem teljesít, mi lesz később!? Én hagynám a francba, és választanék valami fickót aki valóban normális, csak kikosaraztad mert nem volt BMW-je.
aug. 23. 11:34
 3/20 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem mondd neki mire van igényed. De konkrétan. "Most nagyon szomorú vagyok, ahogy láthatod sírok. Most arra van szükségem, hogy megölelj és kicsit vigasztalj, kérlek tedd meg ezt értem." Ez egy teljesen jogos kérés azzal szemben aki a támaszod az életben (tehát család, barátok és párkapcsolat esetén).

Ha nem teszi meg akkor kuka. Kitalálni senkinek sem kell, hogy neked mire van szükséged, de ha kommunikálod a dolgokat és szarik az érzelmi igényeidre, akkor ne legyél vele. Fölösleges magadat meg őt is ezzel fárasztanod. Keress olyat, akinek megegyezik veled az értékrendje.

aug. 23. 11:36
 4/20 anonim ***** válasza:
54%

"Minek sírdogáltok ti ennyit? Komolyan, mi olyan dráma lehet, amit rendszeresen így kell kezelni?"

Ezek szerint nem nagyon volt dolgod nővel, ezért elmondom. Ez nem dráma, nem kezelünk ezzel semmit sem. Én nőként azért sírok mindenen, mert a stressz így jön ki rajtam. Teljesen mindegy, hogy mi történt, általában sírni szoktam, mert sírnom kell és nem szoktam visszatartani. A könnyekkel együtt stressz hormonok is távoznak a szervezetből. A sírás egy nagyon jó dolog, megkönnyebbül tőle az ember. Az, hogy te egy érzéketlen tuskó vagy és nem tudod, hogy kezelj egy síró nőt, az a te szegénységi bizonyítványod. Ilyen érzelmi analfabétákat mindig is kerültem.

aug. 23. 11:48
 5/20 anonim ***** válasza:
46%
4, nő vagyok és én a picsogókat kerülöm. Simán lehúzzák az embert érzelmileg, semmi mást nem tesznek. Szerintem illik ezt tini korban kinőni. 1-es voltam.
aug. 23. 11:56
 6/20 anonim ***** válasza:
25%
a könnyekkel sárkányok nevelődnek. bostoni galamb
aug. 23. 12:15
 7/20 anonim ***** válasza:
38%
Azért nem mindegy, hogy miért is sírsz és mennyiszer. Amúgy nem a párod dolga téged babusgatni inkább anyukáddé. A párod nem azért létezik, hogy neked ugorjon, állandóan neked feleljen meg és ha szerinted nem tud akkor te zsarolod sírással!!! Már rég kirúgtalak volna vissza anyukád pocakjába ha egyszer még mindig gyegyós vagy. Egyébként a drága anyukád tehet az egészről. Egyáltalán nem nevelt téged normálisan, el vagy kényeztetve, hisztis vagy. Remélem elhagy téged! Biztos vagyok benne, hogy hétről hétre/napról napra picsogsz valami szaron és már tele vannak a tökei veled. Hamarosan le fog lépni és nagyon jól teszi. Még az életről is lehozod a másikat a folytonos rinyával!
aug. 23. 12:21
 8/20 anonim ***** válasza:
40%
Hiába vagyok szétpontozva. A depis és/vagy gyerekes kérdező mindenkit felcseszne ha állandóan minden kudarc után bőgne mint a kisbaba! Nem, egyáltalán nem okés ha ő mindenegyes csalódás után ami éri picsog és a másikat idegesíti, nem érdekli egy idő után.
aug. 23. 12:48
 9/20 anonim ***** válasza:
63%
Jó, de a sírás nem a depi és a gyerekesség definíciója. Nekem a kizáró ok az érzelmileg unintelligens ember lenne, aki úgy él mint nagyapáink a szocializmusban; nem sír, dolgozik ameddig bír, nem enged közel senkit, nem mutat érzelmeket, leszarja a másik érzelmi igényeit is és az alkoholizmusba meg a stresszbe hal bele boldogtalanul, miután az összes generációs traumát átadta a leszármazottaknak.
aug. 23. 12:54
 10/20 anonim ***** válasza:
49%

4,9

Hagyd, nem látod mennyire nincs érzelmi intelligenciájuk?

A sírás normális reakció. Aki ezt nem érti meg, érzelmileg visszafejlődött ember. Inkább sírjon a kérdező mint ordítson.

Kérdező, esetleg egy barat aki segít? Ha már a párod ekkora paraszt.. én dobnám. Érzelmileg nem vagytok egy szinten, ő nagyon nem ért meg téged.

aug. 23. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!