Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sírok a barátomat miért nem érdekli?
Minek sírdogáltok ti ennyit? Komolyan, mi olyan dráma lehet, amit rendszeresen így kell kezelni?
Azért nem érdekli, mert felesleges hisztinek tartja. Én se vigasztalgatnék heti x alkalommal valakit, aki minden piszlicsáré szaron órákig bőg. Lehet és kell sírni, ha valami nagy érzelmi hatás ér. Kétlem, hogy ez veled ilyen gyakran megesik. Ha valaki ideggyenge kezeltesse. Lehet lepontozni.
Ha meg az az igény, hogy ilyenkor pátyolgassanak, ahelyett, hogy találsz valami normális csatornát, amin levezetheted az érzelmi többletet, akkor keress olyat, aki ehhez aszisztál. A párod nem fog.
Szerintem mondd neki mire van igényed. De konkrétan. "Most nagyon szomorú vagyok, ahogy láthatod sírok. Most arra van szükségem, hogy megölelj és kicsit vigasztalj, kérlek tedd meg ezt értem." Ez egy teljesen jogos kérés azzal szemben aki a támaszod az életben (tehát család, barátok és párkapcsolat esetén).
Ha nem teszi meg akkor kuka. Kitalálni senkinek sem kell, hogy neked mire van szükséged, de ha kommunikálod a dolgokat és szarik az érzelmi igényeidre, akkor ne legyél vele. Fölösleges magadat meg őt is ezzel fárasztanod. Keress olyat, akinek megegyezik veled az értékrendje.
"Minek sírdogáltok ti ennyit? Komolyan, mi olyan dráma lehet, amit rendszeresen így kell kezelni?"
Ezek szerint nem nagyon volt dolgod nővel, ezért elmondom. Ez nem dráma, nem kezelünk ezzel semmit sem. Én nőként azért sírok mindenen, mert a stressz így jön ki rajtam. Teljesen mindegy, hogy mi történt, általában sírni szoktam, mert sírnom kell és nem szoktam visszatartani. A könnyekkel együtt stressz hormonok is távoznak a szervezetből. A sírás egy nagyon jó dolog, megkönnyebbül tőle az ember. Az, hogy te egy érzéketlen tuskó vagy és nem tudod, hogy kezelj egy síró nőt, az a te szegénységi bizonyítványod. Ilyen érzelmi analfabétákat mindig is kerültem.
4,9
Hagyd, nem látod mennyire nincs érzelmi intelligenciájuk?
A sírás normális reakció. Aki ezt nem érti meg, érzelmileg visszafejlődött ember. Inkább sírjon a kérdező mint ordítson.
Kérdező, esetleg egy barat aki segít? Ha már a párod ekkora paraszt.. én dobnám. Érzelmileg nem vagytok egy szinten, ő nagyon nem ért meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!