Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem elviselhetetlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elviselhetetlenül bogaras lett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 7 eves kislanyunk, egy nagy hazban elunk. Nyilvan egy ekkora gyerek jar rendetlenseggel, en ezzel tisztaban vagyok. Nem feszulok erre ra. De ő csak kb kiabal a gyerekkel ha hazaer, hogy a szonyeg nem jol all, a szekek nem jol allnak es ez nem egy tarolo legyen rend. Komolyan ugy erzem kb zavarjuk, hogy letezunk . Hazajon nezi a telefonjan a videokat es mar elore felek, hogy a gyerek mivel idegeli fel kozben, ha epp raugrik vagy enekel hangosan vagy meset nez tuti kiabalas a vege… ez odaig jutott, hogy ha mar hazaer hirtelen egy gyomorgorcsom van, hogy rendetlenseg van es mit fog szolni meg kiabalas lesz. Egyszeruen nem birom elviselni ezt. Szeretnek lazan elni nem stresszben. Elmondtam ezt neki es erre ő lesz dühös, hogy nem tudjuk ertekelni, hogy mennyit dolgozott hogy felepitse ezt a nagy hazat es berendezze, es nem tudunk rendet tartani es o nem birja a rendetlenseget. Azt mondja a gyerek nem jatszhat a nappaliban arra a gyerekszoba fent van. Szeretne egy privat szferat hogy nyugodtan tvhessen a nappaliban, es nem kupiban akar ulni. Tanacstalan vagyok, nem talaljuk a kozos hangot, hiaba momdom neki, hogy egy het eves gyerek nem fog mindent elere allitani es ha minden nap csak uvoltozik vele nem lesz jo . Erre is az a valasz h rendre kell nevelni, es hogy pakoljon el maga utan. De ez mar odaig fajult , hogy nem tudom elviselni :(
aug. 22. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
El lehet válni ha beléköt a gyerekbe!
aug. 22. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
68%
Ez lényegében érzelmi bántalmazás-, sőt: elhanyagolás, mert a gyereket semmibe veszi. Érdemes lenne elmenni a helyi családsegítőbe, ahol szakszerű segítséget tudnának adni.
aug. 22. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
A sajat gyereket sem szereti ez a goreny gci láda! Vidd el a gyereket amig nem fajul el a dolog .. mert elobb utobb azt a szegeny kis lanyt jol elfogja hupalni meg ez a beteg allat! F
aug. 22. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!