Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, vagy jogosan esik egy kicsit rosszul?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátommal és mindketten egyetemisták vagyunk. Az ő születésnapjára tavaly hónapokig gyűjtöttem a pénzem, hogy ajándékot tudjak neki venni, de mivel ők többen vannak testvérek és emiatt neki nem tudnak a szülei annyi pénzt adni,mint nekem egykeként, ezért neki gondot okozott hogy ajándékot vegyen nekem. Ezt teljesen megértettem, nem amiatt vagyok én vele hogy ellásson anyagi dolgokkal, az én döntésem volt neki drágább ajándékot venni és nem vártam el hogy “visszaadja”. De mint kiderült, azért kaptam meg a tavaly az ajándékom 4 hónappal a születésnapom után, hogy ő tudjon magának elektromos rollert venni. Ezt is megértettem persze, hisz fontos volt neki az hogy legyen mivel közlekedjen, türelmesen vártam és megkaptam később. Idén is megajándékoztam, és ő is elmondta hogy mit tervez nekem adni, és hogy már gyűjt rá.. annyira izgalomba jöttem és beleéltem magam, annyira régóta szerettem volna már azt amit eltervezett.. erre a héten ellopták a rollerjét, és ugyanaz a helyzet van mint a tavaly volt, hogy inkább veszi meg magának a rollert mint nekem ajándékot.. és mielőtt valaki azzal jön hogy biztos a pénzre hajtok, nem, nekem nem kell nagy dolog, meg tudnám venni magamnak én is csak olyan rosszul esik hogy soha nem gondol rám először.. mert ugyanúgy ahogy az ajándékom később megveheti, a rollert is megveheti magának később.. és nem tudom hogy jogosan érzem magam megbántva emiatt vagy nem. Tudom hogy kicsinyes dolog, de én áldozatot hoznék érte mindig és úgy érzem most hogy ő nem..
Tavaly is 4 hónappal később kaptad meg. Ez nem születésnapi ajándék.
aug. 22. 14:47
2/7 anonim válasza:
Én már tavaly kidobtam volna a pasit.
aug. 22. 14:50
3/7 anonim válasza:
Szerintem jogos.
Azért pár ezer forintért pl. egy jó könyv, amire régóta vágytál, vagy valami személyes dolog ne legyen már akkora tétel. Ha valaki ismeri a másikat, kevésből is lehet jó ajándékot adni. Én pl. nem szoktam 5-6000-nél többet költeni ajándékra, páromnak sem.
aug. 22. 15:02
4/7 anonim válasza:
Nem tudom mit keresel még mellette. Már tavaly szakítani kellett volna.
aug. 22. 15:13
5/7 anonim válasza:
Szerintem már ott elhibázott, hogy drága ajándékokban gondolkodtok, pláne, hogy nincs rá keret. (Neked sem, ha hónapokig kell gyűjtened.) Amúgy igen, ciki hónapokkal később megajándékozni a másikat.
Mit kaptál volna amúgy?
aug. 22. 15:36
6/7 anonim válasza:
Hogy lehet az, hogy ilyen szarrágó alakok mint a barátod kapcsolatban vannak, míg én irántam egy nő sem érdeklődik!? Igazságtalan, boldogtalan élet...
aug. 22. 15:37
7/7 anonim válasza:
Most nem tudom, hogy számszerürítve mennyi amennyit ajándékra szántok ilyenkor, de ha már hónapokat spóroltok rá, akkor nem lehet kevés. Itt csak azt nem értem, miért kell ezt anyagilag túltolni. Egy ajándéknak nem az a lényege, hogy minél többe kerüljön. Elég egy kis apróság, +csoki vagy ilyesmi, elég a gesztus.
Ha most te már tavaly is túltoltad, ő meg utána csak kompenzálni próbált, hogy ne maradjon le, az már régen nem jó. Egy szülinapi ajándékozásnak nem szabadna ott tartania, hogy áldozatot hozol, meg hónapokat spórolsz rá. Nem ez a lényege…szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!