Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi lehet a baj? Lányok Tőletek meg praktikákat várnék
Úgy érzem párom megunt Minket! (Engem meg kislányunkat)
Tudom hogy szeret mindkettőnket, de nagyon sokszor érzem hogy menekül, lódít (nem megcsal!), ha szabadnapos haverozik folyton, természetesen nélkülünk! Pedig a barátaink imádják a kislányunkat is, ez nem lehet kifogás. Előttem eléggé kiélte magát, mégis olyan mintha rádöbbent volna korai neki ez a családi élet, a kötelesség. Amúgy nagyon jó lelkű, családcentrikus ember. Hogy "rántsam" vissza magam mellé, mint férfit, mint apát?
Talán az én hibám is (!?) mert nagyon sokszor túlhajszolt vagyok, és rossz kedvű. Érzem hogy kitart melletünk, de kapálózik a szabadságért, nem "elégítjük ki" amire neki talán szüksége lenne. Minden ötletre, tippre kíváncsi vagyok, mi lehet a gond, hogy oldjam meg. Szeretem nagyon, de már eléggé belefáradtam. Otthon is az én nyakamba van a teendők 90%-a a lakásban és a kertben is, munka mellett. Talán ez is az én hibám, de egy darabig könyörögtem hogy segítsen, néha segít is, de úgy érzem ezzel csak olajat öntök a tűzre.
ÍRJATOK SOKAN!
És ami még zavar, de nem tudom eldönteni jogos-e?:
Lépten nyomon keresi a bomba nők társaságát. Iwiwen bejelölgeti a dögös csajokat, akik mondjuk nem is annyira jó ismerősei(pl egy cicababát, aki hajtott egy haverjára). A kolléganőivel nagyon jóban van, de inkább csak a szépekkel. Az utcán akár meg is állítja azt a lányt aki egy rokonának volt a csaja, hogy elkérje a számát. Ilyenek.
Van okom rá hogy ilyeneket szóvá tegyek? Vagy hülyeség ez?
Sajnos szülés után (pedig nem híztam el) elég nehezen állt vissza az önbizalmam, talán még nem is állt vissza teljesen, ezért nagyítanám fel ezt, vagy tényleg zavaró más szemével is?
Sokszor úgy érzem nem kellek másra csak hogy legyen kaja, tiszta ruha, foglalkozzak a kislányunkkal!
25 vagyok, Ő 26. A kislányunk 2,5.
Tervezett baba, mindketten nagyon szerettünk volna gyermeket. Én is sokszor így érzem ahogy írod, de mindig bizonygatja hogy szeret. Sőt még a már említett cicababák előtt sem titok hogy mi vagyunk neki és szeret minket.
Az otthoni segítségre általában az a kifogás, hogy sokat dolgozik (napi 12-15 óra), és a szabadnapján pihenni akar. Ezt el is fogadnám, de viszont ha haveroknál kell valamit segíteni akkor arra kapható. Persze ha összeveszünk otthon is porszívózik kb. 2 napig mint egy kis angyal. Aztán kezdődik minden elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!