Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éreztetik velem, hogy nem érdemlem meg a boldogságot?
Sziasztok!
A helyzet a következő... 4 hónappal ezelőtt megismertem egy fiút akivel már 3 hónapja együtt vagyok. Szeretem őt, ő is engem, nagyon jól bánik velem és a családommal is, a csillagokat is lehozza. A húgomat és édesanyámat zavarja, hogy mostanában sokat vagyok együtt a barátommal (leginkább esténként, a munkája miatt). 2,5 éve nem volt párkapcsolatom, most boldog voltam, hogy végre megtaláltam az én emberem, erre úgy érzem anya és húgom nem támogatja a kapcsolatom. Édesapámon érzem, hogy támogat, és ő mondta is hogy megérdemlem a boldogságot.
Nem tudom mennyire fontos, de volt egy 2,5 éves kapcsolatom, ahol a végén nagyon csúnyán bánt velem az exem, és meg is csalt egy másik lánnyal... nagyon összetörtem akkor, és mindig is ilyen férfiról álmodtam, mint a mostani párom.
Tudom, tudom, ne törődjek anya és húgom véleményével, de úgy fáj, hogy nem tudok anélkül elmenni a barátomhoz, hogy ne tegyenek valami megjegyzést hozzá... Kezdem azt érezni, hogy ezt a boldogságot is "kiölik" belőlem, amit eddig kaptam a barátomtól...
Volt valakivel hasonló? Hogy tudta ezeket kizárni?
Ui: hiába beszélek erről anyával, húgommal, nem érdekli őket...
Mindig nyitott szemmel járok, tapasztalatom nekem is van. :)
Ő minden szempontból más srác, mint a többi, a családtagok, rokonok, barátok is szeretik őt. A szülei és tesója is nagyon aranyosak, imàdok velük lenni.
Rengeteget àldoz, hogy velem tudjon lenni, és NEM kihasznàlás érdekében. Tudja, hogy én nem vagyok naív, nem tudna hogyan kihasználni, egyből átlátok rajta.
Anyáék nem féltő alapon viselkednek így velem, ez fix, csupán sosem engedték ketten hogy boldog legyek, semelyik fiúnál sem ( 3 fiúról van összesen szó, mindegyikük nagyon normális, udvarias és kedves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!