Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éreztetik velem, hogy nem érdemlem meg a boldogságot?
Sziasztok!
A helyzet a következő... 4 hónappal ezelőtt megismertem egy fiút akivel már 3 hónapja együtt vagyok. Szeretem őt, ő is engem, nagyon jól bánik velem és a családommal is, a csillagokat is lehozza. A húgomat és édesanyámat zavarja, hogy mostanában sokat vagyok együtt a barátommal (leginkább esténként, a munkája miatt). 2,5 éve nem volt párkapcsolatom, most boldog voltam, hogy végre megtaláltam az én emberem, erre úgy érzem anya és húgom nem támogatja a kapcsolatom. Édesapámon érzem, hogy támogat, és ő mondta is hogy megérdemlem a boldogságot.
Nem tudom mennyire fontos, de volt egy 2,5 éves kapcsolatom, ahol a végén nagyon csúnyán bánt velem az exem, és meg is csalt egy másik lánnyal... nagyon összetörtem akkor, és mindig is ilyen férfiról álmodtam, mint a mostani párom.
Tudom, tudom, ne törődjek anya és húgom véleményével, de úgy fáj, hogy nem tudok anélkül elmenni a barátomhoz, hogy ne tegyenek valami megjegyzést hozzá... Kezdem azt érezni, hogy ezt a boldogságot is "kiölik" belőlem, amit eddig kaptam a barátomtól...
Volt valakivel hasonló? Hogy tudta ezeket kizárni?
Ui: hiába beszélek erről anyával, húgommal, nem érdekli őket...
Nem lehet, hogy féltenek?
Nekem volt egy olyan kapcsolatom, ahol a srác szintén az első hónapokban a csillagokat lehozta az égről, de aztán kiderült, hogy ez csak a beetetés időszaka volt és utána nagyon csúnyán át lettem ejtve. Négy hónap után azért még legyél óvatos, persze ne gyanakvó, csak óvatos.
"éreztetik velem, hogy ..." - valamilyen tényt lehet éreztetni.
Te ténynek veszed, hogy nem érdemled meg a boldogságot?
A leírásod alapján problémás családból származol, problémás kapcsolatokkal. Ez a megcsalt, tenyerén hordoz szöveg végtelenül proli. Én már mist bármennyit tennék arra, hogy megcsalás lesz ennek is a vége!
Te valami őrült módon akarsz lelkesedni ezért a pasiért! Teljesen más ak akarod látni a valóságot mint ami. 3 hónap? Az egy totálisan nagy semmi! Itt még az sem számítana neked ha házas lenne! Én nagyon meghallgatnám az anyukádékat is.
Szerintem fejjel mész a falnak, simán ezt érzem!
Valami okuk biztosan van rà, hogy így làtjàk!
Amondó vagyok, azért jàrj nyitott szemmel és vigyázz magadra.Nyilvàn azt kívánom, légy boldog,de csak óvatosan élj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!