Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért éreztetik velem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért éreztetik velem, hogy nem érdemlem meg a boldogságot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet a következő... 4 hónappal ezelőtt megismertem egy fiút akivel már 3 hónapja együtt vagyok. Szeretem őt, ő is engem, nagyon jól bánik velem és a családommal is, a csillagokat is lehozza. A húgomat és édesanyámat zavarja, hogy mostanában sokat vagyok együtt a barátommal (leginkább esténként, a munkája miatt). 2,5 éve nem volt párkapcsolatom, most boldog voltam, hogy végre megtaláltam az én emberem, erre úgy érzem anya és húgom nem támogatja a kapcsolatom. Édesapámon érzem, hogy támogat, és ő mondta is hogy megérdemlem a boldogságot.

Nem tudom mennyire fontos, de volt egy 2,5 éves kapcsolatom, ahol a végén nagyon csúnyán bánt velem az exem, és meg is csalt egy másik lánnyal... nagyon összetörtem akkor, és mindig is ilyen férfiról álmodtam, mint a mostani párom.

Tudom, tudom, ne törődjek anya és húgom véleményével, de úgy fáj, hogy nem tudok anélkül elmenni a barátomhoz, hogy ne tegyenek valami megjegyzést hozzá... Kezdem azt érezni, hogy ezt a boldogságot is "kiölik" belőlem, amit eddig kaptam a barátomtól...

Volt valakivel hasonló? Hogy tudta ezeket kizárni?

Ui: hiába beszélek erről anyával, húgommal, nem érdekli őket...

aug. 21. 12:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy féltenek?

Nekem volt egy olyan kapcsolatom, ahol a srác szintén az első hónapokban a csillagokat lehozta az égről, de aztán kiderült, hogy ez csak a beetetés időszaka volt és utána nagyon csúnyán át lettem ejtve. Négy hónap után azért még legyél óvatos, persze ne gyanakvó, csak óvatos.

aug. 21. 12:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a féltés áll a hátterében. Persze, nem régóta vagyunk együtt, mégis annyira egy húron pendülünk, hogy hihetetlen. Úgy érzem mintha már 1 éve együtt lennénk… és tudom, ő nem olyan srác
aug. 21. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Na pont erről írtam az első hozzászólásomban, nem árt vigyázni az ilyennel, mert vannak emberek, akik pont arra utaznak, hogy ezt érezd. De persze lehet, hogy tényleg az van, amit érzel, csak az a fránya tapasztalat és az évek, amik mögöttem vannak ... ☺
aug. 21. 12:32
 4/13 anonim ***** válasza:

"éreztetik velem, hogy ..." - valamilyen tényt lehet éreztetni.

Te ténynek veszed, hogy nem érdemled meg a boldogságot?

aug. 21. 12:32
 5/13 anonim ***** válasza:
51%

A leírásod alapján problémás családból származol, problémás kapcsolatokkal. Ez a megcsalt, tenyerén hordoz szöveg végtelenül proli. Én már mist bármennyit tennék arra, hogy megcsalás lesz ennek is a vége!

Te valami őrült módon akarsz lelkesedni ezért a pasiért! Teljesen más ak akarod látni a valóságot mint ami. 3 hónap? Az egy totálisan nagy semmi! Itt még az sem számítana neked ha házas lenne! Én nagyon meghallgatnám az anyukádékat is.

Szerintem fejjel mész a falnak, simán ezt érzem!

aug. 21. 12:55
 6/13 Antiszociális lény ***** válasza:
81%
Nem kellene ennyire függj mások véleményétől. Ha boldognak érzed magad akkor azt csináld ami jól esik és ne adj mások véleményére ilyen szinten. A boldogság amúgy sem érdem vagy nem érdem.
aug. 21. 12:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6. Mi a boldogság? Egy nőt baromi könnyű szédíteni! Aztán meg jönnek ide vissza hogy minden pasi szemét. Amikor egy pasi az elején a csillagos eget is lehozza, az erős figyelmeztető jel. A miérteket gondolom nem kell most leírnom.
aug. 21. 13:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Valami okuk biztosan van rà, hogy így làtjàk!

Amondó vagyok, azért jàrj nyitott szemmel és vigyázz magadra.Nyilvàn azt kívánom, légy boldog,de csak óvatosan élj!

aug. 21. 13:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
U.i: Természetesen megérdemled a boldogságot, mint bàrki màs, annyi csak, hogy okosan csináld a dolgokat!
aug. 21. 13:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért ésszel legyél a pasival, nehogy nála is koppanj. Járj nyitott szemmel.
aug. 21. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!