Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Nevelni" próbálna vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nevelni" próbálna vajon ezzel az élet?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy most tényleg szinte minden pasi ilyen, vagy csak én botlok örökké ebbe?

Alapból nem vagyok egy csetelős fajta, olyan napi 2-3 üzenet/rövid hívás a normális meg kényelmes nekem. Szóval nem lehet azt mondani, hogy sokat várok.

Mégis mindig valahogy eltünedeznek, akikkel randizgatok, úgy értem, hogy nem írnak/válaszolnak időnként 1-2 napig, vagy alapból is nagyon kevés a kommunikáció a találkozók között, vagy csak nagyon össze-vissza. Én sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok ebben, nyilván nem percre pontosan várom az üzeneteket a másiktól, de ha mondjuk megszokok egy adott gyakoriságú/minőségű beszélgetést, akkor nekem furcsa, ha a másik időnként máshogy kezd írni, és ilyenkor egyből rosszul érzem magam.. És előbb-utóbb mindenkivel az lesz a dologból, hogy elkezdek neheztelni, mert én nem ilyen vagyok, és nekem ez így nem annyira jó, és próbálom egy darabig visszafogni magam, vagy csak finoman szólni emiatt, de persze ez úgyis kirobban egyszer.

Én lennék túl kényszeres ebben, és vajon tényleg nekem kéne változni, vagy csak egyszerűen szerencsétlen vagyok?

aug. 21. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a nőkkel tapasztalom ugyanezt. Várnám, hogy haladjunk. Írok, kezdeményezek, szervezek, de ugyanez történik - eltűnik, állítólag nem néz telefont, stb.

Nem szeretem a szerencsétlenkedést, és ha valaki fontos, akkor van kölcsönös kommunikáció, keressük egymást, gyorsan reagálunk, mert fontos a másik. Szerintem ez lenne a normális, úgyhogy egyetértek a kérdezővel.

aug. 21. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Van a nőknek egy típusa akikkel lehetetlen online beszélgetni.

Írsz neki erre 2 óra múlva válaszol ha válaszol egyáltalán, vagy ghostigol, vagy 1 szavas válaszokat ír.

Kb az összes 9-10pontos ilyen.

De fordítva is igaz ez megfigyeltem. Ha rám nyomul egy nekem nem annyira tetsző csaj, én is ugyanezt csinálom.

Alig válaszolok neki, tőmondatos válaszok.

Annyi hogy én nem ghostingolok mert az nagyon gonosz lélekbe maró dolog.

Azzal se csinálok ilyet akit nem kedvelek/nem akarok tőle semmit ő meg teper.

aug. 21. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

Jah meg van a véletlen ghosting.

Ez viszont kú rvára feltüzeli a nőket még a magassan kalibráltakat is.

Szóval megbeszéltem 1 csajjal hogy 8kor kutyát sétáltatunk.

Levittem a kutyát, a nő meg sehol.

Vártam 20 percet aztán hazajöttem és 9 körül el is aludtam.

Olyan hajnal 5kor felkeltem inni és látom az üzit este 10kor írta.

Hogy ott várt engem és hol voltam, meg hova tüntem. Haha

Én meg leírtam hogy 8 volt megbeszélve 20 percet még vártam is.

Erre rá nem jellemző módon azonnali válasz ott hajnalban hogy ő 45re ért le és sajnálja hogy elkésett.

Aztán du taliztunk.

Viszont ennek a véletlennek Köszönhetően megfordult a keret ami a végső cél. Hogy ő teperjen, hogy ő akarjon megfelelni.

Plusz tudatosult benne hogy ő annyira semmi, annyira nem izgat az hogy nem jön el, hogy hazamegyek és lefekszek aludni.

És ez az ideális keret. Én is ezt szeretem és a nők többsége is ezt szereti

aug. 21. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pasik is nők is több vasat tartanak a tüzben ilyenkor, sorba randiznak.
aug. 21. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor halljuk azt az elcsépelt közhelyet, hogy akinek kellesz,az keres és tesz érted, bizonyít.

Pontosan így van ez itt is, szerintem teljesen igazad van, jogosak az elvàràsaid.

aug. 21. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell szólni emiatt. Ha úgy látod nem nagyon ír vagy nem ezt a választ vártad, ott már tovább kell állni, ha akar valamit, majd úgy is keres. Én már bevettem azt a szokást, ha csak egy kicsit is nem tetszik amit a lány írt, akkor látramozom és ghostolom, kitörlöm a beszélgetést is. Ha akarna valamit keresne magától is.
aug. 22. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!