Megérné szerencsét próbálnom?
Nem rég fejeztem be az egyetemet mérnökinformatikusként (kis korom óta programozó szerettem volna lenni), de miután megtapasztaltam milyen benne dolgozni (csak pár hónapot dolgoztam) realizálódott bennem, hogy nem biztos, hogy ebben szeretnék tovább dolgozni, mivel elöntött a magány és fizikai betegségek jelentek meg rajtam annyira szorongtam.
Az utóbbi egy évben elkezdtem érdeklődni különböző nyelvek iránt, nagyon megszerettem másik nemzeteken belüli emberekkel való kommunikációt, és már hónapok óta úgy érzem elvágyódok valamerre külföldre, talán még az ország sem számítana igazán, hogy hova.
Úgy érzem felszabadultabb lennék, de mivel még sosem éltem külföldön, így félek az elképzeléseim mégsem annyira reálisak.
Ti szerencsét próbálnátok a helyemben?
Köszönöm, ha elolvastad.
Abból nem lehet megélni, hogy külföldön vagy. Az nem jelent bevételt.
Dolgozni kell.
Mit dolgoznál külföldön, miből élnél?
Ha már Magyarországon is elszigetelődve érzed magad programozóként, külföldön ez sokszorosan így lesz, hiszen külföldi leszel, idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!