Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes szerencsét próbálnom?

Érdemes szerencsét próbálnom?

Figyelt kérdés
Táncot, zenét szeretnék tanulni. Jártam társastáncra két évig, meg zenesuliba. Viszont ez nem jelent túl nagy képzettséget, amit tudok, azt inkább magamtól tanultam, leginkább a zenei érzékemet kihasználva. Véleményeket szeretnék kérni arról, hogy szerintetek megpróbáljak-e egy olyan sulit, ahol ilyen művészeti szak van. Szóval szerintetek van-e esélyem, mert én komolyan úgy érzem jó vagyok benne, persze rengeteget kéne csiszolódnom, de asszem van hozzá érzékem. És tényleg ezt szeretném csinálni. Nem híres akarok lenni, hanem egyszerűen zenét és táncot akarok. Kérlek írjátok le, szerintetek van-e esélyem, még ha csak így vakon is, hogy semmit nem tudtok rólam. előre is köszi.
2010. aug. 29. 00:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!