Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell rögtön pofozkodni? Miért nem szólt, hogy hagyjam abba, ha rossz neki? Szóba kéne hoznom az incidenst, ha újra találkozunk?
Tegnap rosszul sült el a szex a párommal. Az történt, hogy nyaltam már egy ideje, tök spontán eszembe jutott, hogy mi lenne, ha kicsit a popsiját is nyalnám. Igazából ez lett volna az első ilyen eset, egyebknrnem kérdeztem meg, hogy szabad-e, mert mással voltam épp elfoglalva, na meg az arcomon ült kb, én meg csak annyit mozgattam magunkon, hogy hozzáférjek a popójához. Igazából nem hagyta sokáig, hogy a fenekét nyaljam, hanem rövid időn belül szó nélkül leszállt rólam, felpofozott, majd kiült az ágy szélére. Egyébként nem fájt, hogy megütött, de nagyon meglepett.
Szóval odaültem mellé, kérdezgettem, hogy mégis mi volt ez, amit csinált, nem idegesen, hanem tök normális hangnemben. Először nem válaszolt, aztán elkezdett sírni, hogy ő csak nagyon megijedt, meg hogy ő nem szeretne anált, fél tőle, fájt neki korábban is, ha valami oda volt neki bedugva (én nem csináltam vele ilyesmiket, egy extől van a rossz élmény), és nagyon megijedt, hogy az análra akarom rávezetni éppen. Meg bocsánatot kért a pofon miatt, konkrétan közölte velem, hogy nem akart bántani, csak bepánikolt.
Ezt a nem szereti, ha a fenekébe bármi is be van dugva neki dolgot egyébkén tudtam, az elején is megbeszéltük, de akkor én is mondtam, hogy nekem eszembe sincs ilyet csinálni vele. De azt hittem, hogy egy kis nyalás nem lesz probléma.
Aztán ja, nyilván így nem folytatódott az az együttlét, felöltözött, alvás előtt még vígasztalnom kellett, mert nagyon sírt.
Reggel meg arra keltem, hogy lelépett. Nem élünk együtt még, de rengeteg időt töltünk egymásnál, alig 5 hónapos a kapcsolat. Igazából úgy beszéltük meg a hetet, hogy nálam lesz végig, mert mind a ketten szabadságon vagyunk, ezért sem értem, hogy miért ment el szó nélkül, amíg aludtam. A cuccait itt hagyta egyébként, szóval vissza fog jönni.
Csak én annyira nem értem ezt az egészet. Miért nem szólt, ha rossz volt, amit csinálok? Semmi gond nem lett volna belőle, pofon nélkül is értem, ha nem akarja. Egyáltalán kellene még beszélnem valamit erről, ha ismét találkozunk? Valami tipp?
Bepánikolt? Ugyan mitől?
Kezeltesse magát a szerencsétlen, de ne erőszakoskodjon a párjával. Én tuti nem tolerálnám.
#14 Megijedt, felidéztem benne egy traumát. Ilyen kontextusban én azért nem neveznék egy egyébként is gyenge pofont szakítóoknak.
Egyébként ma nem jött vissza. Üzenetben sem válaszolt arra, hogy miért nem, csak azt írta, hogy holnap jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!