Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell rögtön pofozkodni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell rögtön pofozkodni? Miért nem szólt, hogy hagyjam abba, ha rossz neki? Szóba kéne hoznom az incidenst, ha újra találkozunk?

Figyelt kérdés

Tegnap rosszul sült el a szex a párommal. Az történt, hogy nyaltam már egy ideje, tök spontán eszembe jutott, hogy mi lenne, ha kicsit a popsiját is nyalnám. Igazából ez lett volna az első ilyen eset, egyebknrnem kérdeztem meg, hogy szabad-e, mert mással voltam épp elfoglalva, na meg az arcomon ült kb, én meg csak annyit mozgattam magunkon, hogy hozzáférjek a popójához. Igazából nem hagyta sokáig, hogy a fenekét nyaljam, hanem rövid időn belül szó nélkül leszállt rólam, felpofozott, majd kiült az ágy szélére. Egyébként nem fájt, hogy megütött, de nagyon meglepett.

Szóval odaültem mellé, kérdezgettem, hogy mégis mi volt ez, amit csinált, nem idegesen, hanem tök normális hangnemben. Először nem válaszolt, aztán elkezdett sírni, hogy ő csak nagyon megijedt, meg hogy ő nem szeretne anált, fél tőle, fájt neki korábban is, ha valami oda volt neki bedugva (én nem csináltam vele ilyesmiket, egy extől van a rossz élmény), és nagyon megijedt, hogy az análra akarom rávezetni éppen. Meg bocsánatot kért a pofon miatt, konkrétan közölte velem, hogy nem akart bántani, csak bepánikolt.

Ezt a nem szereti, ha a fenekébe bármi is be van dugva neki dolgot egyébkén tudtam, az elején is megbeszéltük, de akkor én is mondtam, hogy nekem eszembe sincs ilyet csinálni vele. De azt hittem, hogy egy kis nyalás nem lesz probléma.

Aztán ja, nyilván így nem folytatódott az az együttlét, felöltözött, alvás előtt még vígasztalnom kellett, mert nagyon sírt.

Reggel meg arra keltem, hogy lelépett. Nem élünk együtt még, de rengeteg időt töltünk egymásnál, alig 5 hónapos a kapcsolat. Igazából úgy beszéltük meg a hetet, hogy nálam lesz végig, mert mind a ketten szabadságon vagyunk, ezért sem értem, hogy miért ment el szó nélkül, amíg aludtam. A cuccait itt hagyta egyébként, szóval vissza fog jönni.

Csak én annyira nem értem ezt az egészet. Miért nem szólt, ha rossz volt, amit csinálok? Semmi gond nem lett volna belőle, pofon nélkül is értem, ha nem akarja. Egyáltalán kellene még beszélnem valamit erről, ha ismét találkozunk? Valami tipp?

aug. 21. 10:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%

Legyél őszinte: ha nyomás alatt vagy, pánikban, akkor te hogy viselkedsz?

Csak őszintén...

Írd le őszintén, ilyenkor tudsz gondolkodni reálisan és előbb kommunikálni, utána "ütni"?

Csak őszintén!

És ne nyugalmi állapotba gondolja, hanem pánikhelyzetre.

aug. 21. 10:43
 2/16 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem a barátnőd írtó gyerekesen viselkedett....
aug. 21. 10:44
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Hát azért nőként mondom, hogy az nagyon vicces, hogy a csaj pofozkodik, aztán meg még őt kell vigasztalni.

Amikor a pasim olyan helyre nyúl, amit nem szeretek (hónalj/ánusz) vagy úgy csinál valamit, hogy az kellemetlen akkor én vagy kinyitom a számat és szólok vagy simán arrébb húzom a kezét. Azért bocsi, de ne legyen már normális, hogy arcul ütjük a párunkat...

Fordított esetben én azonnal kirúgnék egy pasit.

aug. 21. 10:45
 4/16 anonim ***** válasza:
22%

És akkor még csodálkoznak, amikor értékesebbnek gondolok egy olyan nőt, akinek nincs exe :DDDD

Engem is pofozott már meg nő, de egyszerűen annyira nevetséges volt a helyzet, hogy 50 kg-val felpofozza az én 90 kg-m, hogy nem tudtam komolyan venni, de amikor hasonló hülyeséggel elrontotta a szexet, abból jó nagy veszekedés lett, és nem a szex miatt, hanem mert képtelen volt normálisan kommunikálni. Helyedben be sem engedném a lakásba

aug. 21. 10:59
 5/16 anonim ***** válasza:
53%

4

Olyan nőnek is lehet traumája, akinek nincs exe.

Ettől függetlenül a falra mászom már attól, hogy a múltbéli traumák mindenre feljogosítanak egyeseket. Na és ha a pasinak van valami tramumatikus élménye? Ő is verekedhet?

Ideje lenne felnőni és normálisan kezelni a stresszt. Nyilván mindenkinek vannak szar élményei a múltból, amik hatására egyes dolgokra érzékenyebben reagál. De nem, ez még nem elég indok a fizikai erőszakra.

aug. 21. 11:07
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
Ez egy trigger pont volt nala, valoszinu nagyon rossz elmenye lehetett korabban, foleg ha masnap is elment. En nem gondolnam feltetlen gyerekesnek, inkabb egy olyan dolognak, amit fel kell dolgoznia. Gondolom korabban nem volt ilyen, hogy rogton ki kelljen kialtani eroszakosnak, bantalmazonak. Az is lehet, hogy most szegyelli magat, azert ment el.
aug. 21. 11:21
 7/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem kérdezted meg pedig az ELSŐ ALKALOM volt, hogy ott akartad kényeztetni. TUDOD, hogy nem akar anális szexet, ujjazást, nyalást és mégis megtetted KÉRDEZÉS NÉLKÜL. Én a helyében szintén felpofoztalak volna és nem sírtam volna meg még elnézést kértem volna hanem kidobtalak volna a fenébe ahová annyira be akarsz jutni! Tiszteletlen voltál vele nagyon. Remélem észhez tér és szakít veled mert egyáltalán NEM vagy rá tekintettel!
aug. 21. 11:34
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem is ra kellett volna kerdezned,attol,hogy akkor hirtelen nem szolt semmit nem azt jelenti,hogy akarta is.

En sem akarok analt,ezt ti is letisztaztatok,hasonlo rossz elmenyek miatt,mint a baratnod es oszinten nalam sem johet annyira sem szoba,hogy a kezevel se matasson ott a parom.A szexualis tema meg mindig sok mindenkinel tabu,orulj,hogy bar ilyen szinten beszelt azelott veled errol.

aug. 21. 11:49
 9/16 anonim ***** válasza:
33%

Egyelek meg, de egyszerű lélek vagy :D

"Miért nem szólt, ha rossz volt, amit csinálok? Semmi gond nem lett volna belőle, pofon nélkül is értem, ha nem akarja."

Elmondta: bepánikolt. Olyankor az ember ritkán kommunikál.

"Egyáltalán kellene még beszélnem valamit erről, ha ismét találkozunk?"

Nem. Engeszteld ki valami finom kajával/csokival/virággal/te tudod mit szerettel, jelentsd ki, hogy te soha többé az engedélye nélkül a közelébe se mész a fenekének, aztán téma lezárva. Nem kell erről beszélgetni. Ha ő akar, akkor fog, de semmiképpen ne erőltesd.

aug. 21. 11:56
 10/16 A kérdező kommentje:

#3 "Hát azért nőként mondom, hogy az nagyon vicces, hogy a csaj pofozkodik, aztán meg még őt kell vigasztalni."

Nem ütött nagyot, hogy ezen problémázzak. Ha sír, meg remeg, akkor nyilván megvigasztalom.

#6 Én is arra tudok gondolni, hogy szégyenli magát.

#7 Arról nem volt szó, hogy a nyalás is tabu. Amikor korábban részletesen beszélgettünk a témáról, akkor egy szóval nem említette, hogy ez is gond. Feltételeztem, hogy mondta volna.

Nem akartam rossz érzéseket kelteni benne, csak nem tudtam, hogy ez baj lesz.

aug. 21. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!