Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért nem mondják meg egyenesen, hogy mit szeretnének, vagy éppen mit nem?
Pl 3 éve volt egy kapcsolatom, és néha még írogatunk, telefonálunk. Van, mikor feldobom, hogy összefuthatnánk valamikor. Erre általában az a válasz, hogy persze lehet róla szó, de soha nem találkozunk, még akkor sem, mikor ő ajánlja fel, hogy segít pl ruhát nézni. Nem lenne egyszerűbb megmondani, hogy nem akar?
De egy másik nővel is hasonló volt a helyzet, az sem tudta azt mondani, hogy menjek, mert szeretne velem lenni és hasonlók. Utána meg duzzogott, mert hiányoztam neki, de ha én rákérdezek, akkor az a válasz, hogy titok. Ezt sem értem, pedig tudja jól, hogy utálom a mellébeszélést.
Srácok ti jártatok hasonlóan?
"van sok pszichopata"
De a tizedük se veszélyes, szóval még az is lehet, hogy életedben találkozol EGY ilyennel, ami miatt tényleg megérdemli minden más férfi ezt a bánásmódot, igaz?
És ha a férfiak 10%-a gyökér, és esetleg mond valami sértőt, az akkora probléma, és akkor szintén simán büntethető a másik 90% is?
EGYÁLTALÁN nem etikus, még nyomokban sem!
Ja, hogy kéne hozzá egy egészen kevés bátorság?
Na, az nincs!
Mint ahogy beleérző képesség sem.
Még mindig nem mondtam azt, hogy normális... szerintem sem az. De magyarázatnak az. Mert a csaj fosik, és emiatt inkább inkorrekt a többi férfivel... nem, nem etikus, nem normális. De náluk ez a helyzet.
Amúgy azért több férfi ilyen gyökér, mint ahogy gondolod, nem egy ilyennel találkoztam életemben. És benned is lehetne beleérző képesség, ha már itt tartunk :).
"több férfi ilyen gyökér"
És akkor mi van? Kap a nő egy csúnya nézést, vagy néhány szalonképtelen szót? Hűha!
Ettől aztán úgy kell óvakodni, hogy ihajla! Az meg nem érdekes, hogy mennyi férfi jár rosszul emiatt. Férfiak ugye, majd megoldják. Az a dolguk.
Tudod, én már találkoztam igazán durva, bunkó nőkkel. Az egyik fellökött a buszon (kellett neki az állóhelyem), a másik felrúgta a táskám (útban volt neki), ketten úgy odavágták az ajtót, hogy zengett a ház.
Túléltem, és főleg: EMIATT nem kell szenvednie a többi nőnek. Bennem van beleérző képesség.
Persze, magyarázat, csak erkölcstelenség.
Ami nem érdekli a nőt.
Azt is jelenti, hogy annak a nőnek a szemében ő maga értékesebb, mint a világ összes férfija együttvéve.
Tehát, ha választani kéne, hogy ő haljon meg, vagy a férfiak pusztuljanak ki mind, akkor ő azt választaná, hogy férfi ne létezzen többé.
Te sem értesz a nők nyelvén!
Mellesleg csak azt lehet így átb...szni, aki hagyja magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!