Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők miért nem mondják meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért nem mondják meg egyenesen, hogy mit szeretnének, vagy éppen mit nem?

Figyelt kérdés

Pl 3 éve volt egy kapcsolatom, és néha még írogatunk, telefonálunk. Van, mikor feldobom, hogy összefuthatnánk valamikor. Erre általában az a válasz, hogy persze lehet róla szó, de soha nem találkozunk, még akkor sem, mikor ő ajánlja fel, hogy segít pl ruhát nézni. Nem lenne egyszerűbb megmondani, hogy nem akar?

De egy másik nővel is hasonló volt a helyzet, az sem tudta azt mondani, hogy menjek, mert szeretne velem lenni és hasonlók. Utána meg duzzogott, mert hiányoztam neki, de ha én rákérdezek, akkor az a válasz, hogy titok. Ezt sem értem, pedig tudja jól, hogy utálom a mellébeszélést.

Srácok ti jártatok hasonlóan?

aug. 21. 09:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9. Sehol . Csak vetítenek. Abban kiválóak hogy saját női társaiknak a legdurvább módon tegyenek be és mondják el mindennek , de a szemükben meg jó pofiznak. Illetve jók a foglalt férfiak rámászásában .. dugnak inkább egy igénytelennel mint egy igényessel és dugnak egy pénzesebbel is.. sosem tudhatod pontosan mit miért csinál egy nő.. A legtöbb kiismerhetetlen perzóna .
aug. 21. 15:27
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

"van sok pszichopata"

De a tizedük se veszélyes, szóval még az is lehet, hogy életedben találkozol EGY ilyennel, ami miatt tényleg megérdemli minden más férfi ezt a bánásmódot, igaz?

És ha a férfiak 10%-a gyökér, és esetleg mond valami sértőt, az akkora probléma, és akkor szintén simán büntethető a másik 90% is?

EGYÁLTALÁN nem etikus, még nyomokban sem!

Ja, hogy kéne hozzá egy egészen kevés bátorság?

Na, az nincs!

Mint ahogy beleérző képesség sem.

aug. 21. 15:34
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

Még mindig nem mondtam azt, hogy normális... szerintem sem az. De magyarázatnak az. Mert a csaj fosik, és emiatt inkább inkorrekt a többi férfivel... nem, nem etikus, nem normális. De náluk ez a helyzet.

Amúgy azért több férfi ilyen gyökér, mint ahogy gondolod, nem egy ilyennel találkoztam életemben. És benned is lehetne beleérző képesség, ha már itt tartunk :).

aug. 21. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

"több férfi ilyen gyökér"

És akkor mi van? Kap a nő egy csúnya nézést, vagy néhány szalonképtelen szót? Hűha!

Ettől aztán úgy kell óvakodni, hogy ihajla! Az meg nem érdekes, hogy mennyi férfi jár rosszul emiatt. Férfiak ugye, majd megoldják. Az a dolguk.

Tudod, én már találkoztam igazán durva, bunkó nőkkel. Az egyik fellökött a buszon (kellett neki az állóhelyem), a másik felrúgta a táskám (útban volt neki), ketten úgy odavágták az ajtót, hogy zengett a ház.

Túléltem, és főleg: EMIATT nem kell szenvednie a többi nőnek. Bennem van beleérző képesség.

aug. 21. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
A férfiak részéről sajnos gyakoribb ez a hozzáállás, de mindegy, nem ez a lényeg. Te is átérezhetnéd azt, hogy valaki az ilyen élményeket esetleg rosszabbul éli meg és óvatoskodik. Attól még tényleg nem korrekt, de erre viselkedésre ez magyarázat.
aug. 21. 15:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze, magyarázat, csak erkölcstelenség.

Ami nem érdekli a nőt.

Azt is jelenti, hogy annak a nőnek a szemében ő maga értékesebb, mint a világ összes férfija együttvéve.

Tehát, ha választani kéne, hogy ő haljon meg, vagy a férfiak pusztuljanak ki mind, akkor ő azt választaná, hogy férfi ne létezzen többé.

aug. 21. 15:56
 17/17 anonim ***** válasza:
37%

Te sem értesz a nők nyelvén!

Mellesleg csak azt lehet így átb...szni, aki hagyja magát!

aug. 21. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!