Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők miért nem mondják meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért nem mondják meg egyenesen, hogy mit szeretnének, vagy éppen mit nem?

Figyelt kérdés

Pl 3 éve volt egy kapcsolatom, és néha még írogatunk, telefonálunk. Van, mikor feldobom, hogy összefuthatnánk valamikor. Erre általában az a válasz, hogy persze lehet róla szó, de soha nem találkozunk, még akkor sem, mikor ő ajánlja fel, hogy segít pl ruhát nézni. Nem lenne egyszerűbb megmondani, hogy nem akar?

De egy másik nővel is hasonló volt a helyzet, az sem tudta azt mondani, hogy menjek, mert szeretne velem lenni és hasonlók. Utána meg duzzogott, mert hiányoztam neki, de ha én rákérdezek, akkor az a válasz, hogy titok. Ezt sem értem, pedig tudja jól, hogy utálom a mellébeszélést.

Srácok ti jártatok hasonlóan?

aug. 21. 09:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%

Sokuk megmondja.

Emlékszem egyszer felcsíptem egy szépike lakótelepi kiscsajt.

Nem akartam tőle semmit, de rendesen a házam előtt várt majdnem minden nap egy együtt töltött szex nélküli este után.

Főzőcskézett nálam, filmeztünk, aztán persze megdugtam.

Aztán maradthatott még 15 évet 😂

aug. 21. 09:15
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Evolúciós örökség.

Sokáig a férfi erővel oldotta meg a dolgokat, nem volt jó nyíltan szembeszállni vele.

aug. 21. 09:20
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Az emberek nagy többsége nem szeret konfrontálódni. Inkább terelnek, mert ha nyíltan és egyértelműen fogalmaznak akkor lehet hogy többet nem áll szóba velük a másik fél.

Egyébként is sok az érdekember. Csak azt nézik hogy jó lesz még az illető egyszer valamire, ezért nem lehet egyértelműen lekoptatni amikor nincs kedvük hozzá. Mert ha a bánatukat kell elsírni valakinek akkor meg előveszik a másikat akit addig talonban tartogattak a nem egyértelmű játszmázásaikkal.

Ez amúgy igaz mindkét nemre. Velem ezt egy férfi csinálta évekig.

Magyarul ez arra jó hogy talonban legyél tartva. Majd elővesz ha valamilyen szempontból rád lesz szorulva.

aug. 21. 09:39
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Azert nem koppintanak le mert pont a hataron vagy naluk a semleges es a bejovos kozott valahol.. de egyikre sem billen at a merleg ezert nem koptatnak le mert lehet a jovoben meg eloszeretnenek venni..
aug. 21. 12:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem legutóbb megmondta, hogy csak szexet akar, havonta, hetente. Nagyon rosszul esett, nem is lett belőlünk semmi sem.
aug. 21. 12:48
 6/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem ugyanaz áll ilyenkor bizonyos nőknél a háttérben - sztem ezek az okok általában:

1. Talonban tartanak, mert van szimpatikusabb / jobban kinéző jelölt, de azért még opció lennél, ha a másikkal nem úgy jön össze vagy nem sikerül

2. Élvezik a figyelmet meg a játszmázást.

3. Rossz tapasztalatok miatt félnek megmondani az igazat - azért nem egy ritka eset, amikor az őszinte és kulturált visszautasításra bizonyos férfiaktól a válasz a vergődés, szánalomkeltés, érzelmi zsarolás, suttyó alpári veszekedés, k...aanyázás, fenyegetőzés (akár fizikai bántalmazással), sztalkerkedés / kukkolás, tettlegesség

aug. 21. 14:24
 7/17 anonim ***** válasza:
6. A 3 as vazlatod az valami kesdobalos kornyeken lehet vagy vmi elkenyeztett kis zsur pubi kcsognel aki mindent megkapott az eleteben es nem tudja maskeppen le vezetni a csalodast..
aug. 21. 15:14
 8/17 anonim ***** válasza:
7: fényes nappal, normálisnak tűnő, nem zsúrpubi férfiaktól is láttam ilyet jobb helyeken, nem annyira ritka sajnos.
aug. 21. 15:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

De akkor se az a normális reakció egy nő részéről, hogy MINDEN férfi elől titkolódzik.

A nők ugye a jó megérzéseikről és a különféle jó emberi képességeikről híresek, nem?

Akkor ezek hol vannak?

aug. 21. 15:22
 10/17 anonim ***** válasza:
9: nem mondtam, hogy normális, de magyarázat lehet rá. Amúgy ez a női megérzés duma full hülyeség, nincs semmilyen alapja, plusz van sok pszichopata, akiről meg nem mondanád, hogy egy rossz mondatodra úgy fog reagálni, mint egy sorozatgyilkos (pl. a lúgos orvos esete). Kb. ez az a szitu, hogy a férfiak 10%-a ilyen gyökér mondjuk, de azt nem tudod megmondani ránézésre, hogy melyik 10. És van aki túl óvatos meg fél... érthető, még ha nem is jogos meg etikus az adott férfi felé.
aug. 21. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!