Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kaptam dicsèretet èrte?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kaptam dicsèretet èrte?

Figyelt kérdés
Borzasztó a nyelvérzékem, Google fordítóval tudok csak értelmes szöveget összecsiholni. Orosz a férjem de itt élünk Bp-en. Az én szüleim Hollandiába költöztek, levelet szoktam nekik írni (de telefonon is beszélünk, mielött ez felmerülne valakiben), csak mert nagyon szeretik a kézzel írt képeslapokat. A páromnak megtetszett hogy milyen kedves leveleket szoktam irni, és megkèrt hogy az ô szüleinek is irjak, de a probléma az hogy ôk csak oroszul beszélnek. Mondtam hogy megfogalmazok egy levelet de nem fogom tudni lefordítani. A párom megigérte hogy majd ô megcsinálja a fordítást. Hamarosan mennem kell postára màs ügyek miatt, és mondtam, hogy feladnám az ô levelèt is. Fordítás persze nem készült. Fáradt is, meg sokat is dolgozik, gondoltam nem cincálom szét egy ilyen “apróság” miatt, bepötyögtem mindent a Google fordítóba, kimàsoltam a ciril betûs alkotást és elküldtem neki sms-ben. Azt hittem valami nagy pusziszkodás lesz belôle, meg hogy milyen klassz hogy megcsináltam helyette, de csak annyit írt hogy “vannak benne hibák de nem rossz”. Én annyira ledöbbentem, ezekszerint nem látja hogy mennyire nagy dolog idegen nyelven egy levelet megírni? Nem is latin betûkkel kellett irni hanem ciril hieroglifákkal! Mièrt nem kaptam dicsèretet èrte? Szerintem tök figyelmes voltam, mert észrevettem hogy fáradt és nincs ideje ezzel szarakodni, de azért pár elismerô szó jòl esett volna >:(

aug. 21. 04:52
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Kellett neked orosz. Bár sok magyar is bunkó.
aug. 21. 05:58
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Ezt szerintem vele kéne megbeszélned. A fordító egyébként sok hibát csinál. A chatgpt pontosabb.
aug. 21. 07:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Még a Deepl-t javasolnám. AI alapú fordító, nem tökéletes, de google fordítónál általában jobb. Google fordító leginkább csak szavak fordításánál pontos.

Nem tudom, hogy mennyire nehezek a hétköznapjai, de a nehéz szürke hétköznapok mellett szerintem előfordulhat, hogy nehéz figyelmesnek lenni és ilyenkor nem vesszük észre ezeket az apróságokat. Neked kéne beszélned vele, hogy jól esett volna egy kis figyelmesség.

Egyébként milyen nyelven beszéltek és milyen a házasságotok? Nekem is szláv nyelvű társam van és ha minden jól alakul közöttünk, akkor 1-2 éven belül tervezünk házasodni és csak kíváncsi vagyok, hogy nálatok a nyelvi és kulturális különbségek ellenére minden rendben van?

aug. 21. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Deepl a javaslatom nekem is. Amúgy a cirill az nem hieroglifa, egyszerű betűk azok is, mint a görög vagy latin. Sőt, hát nagyon szép az írott formája is. Ha kis energiát fektetne bele, akkor még azt is megírhatnád. De ha nem érdekli, akkor mindegy.
aug. 21. 07:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Basszus, mit vártál? Orosz, nem fogja a lelkedet simizni. Hány olyan videó van a neten, ahol az orosz meg egyéb balkáni népeket parodizálják, hogy mennyire nyersek és sose mosolyognak.
aug. 21. 08:15
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Magadat minősíted hogy vele vagy.
aug. 21. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt orosz barátom. Nyers volt. Eleinte dícsért meg virág meg ajándék. Amikor már látta hogy csak fele akarok lenni, megválltozott
aug. 21. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Mire kellett volna dicséretet kapni, arra hogy bemásoltad a fordítóba? 🤣
aug. 22. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!