Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pikáns dicséretet kaptam, mit tegyek? (19/f)
Neked nem gyanús, hogy az összes kollégiumot bezárták a covid miatt? 🤨
Legalább most már tudom igazolni egy screenshottal is, hogy a legtöbb sztori itt a gyk-n bizony kamu kérdés és idióta perverz panelprolik verik a saját kitalációjukra, amiben az ő 5 centis férgük "piton hosszú". 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Szóval tartozom azért egy köszönömmel neked! 🤗🤣
4#
Mitól lenne bizonyíték egy kérdés egy hírhedtebb kategóriában az egész oldalra nézve?
Nagyon vaknak kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, csak ebben a subkategóriában vannak trollok.
Az EGÉSZ oldal teli van velük. Igazán ritka altopikban is, mint a munkaügy, hemzseg a kitalált kérdésektől.
Tudod, nagyon egyszerű őket dekódolni.
Pl. sokszor írnak férfiak nőként, de ez sajnos a biológiai adottságaikból(férfi agy) hamar lekövethető etimológiai eszközökkel.
Illetve vannak az egyértelműen kamu kérdések. Ha úgy vesszük, a gyakorikerdesek.hu egy mini reddit. Ott is undorító mennyiségű kamu kérdéseket/posztokat írnak az erre ráérő emberek, sokat sikeresen lehet cáfolni. Miután a troll és kitalált kérdések nem megtörtént megfigyelések és/vagy események alapján íródnak, könnyen szét lehet szedni a kitalációkat.
Ez a balfax itt belefutott abba a hibába, hogy nem egyetemista, de még legalább 40 éves is, ha ilyen alapvető dolgokkal nem volt tisztában, mint hogy a tavaszi(márciusban) és őszi(november után) félévben zárva voltak a koleszok, ahogyan jelen pillanatban is.
#6 nagyon naív vagy, vagy neked még van reményed az emberiséggel kapcsolatban.
Nekem már nincs. 🤣🤣🤣
"Nagyon vaknak kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, csak ebben a subkategóriában vannak trollok."
Nem kételkedem benne, de attól még logikailag fura a feltételezés
"Illetve vannak az egyértelműen kamu kérdések. Ha úgy vesszük, a gyakorikerdesek.hu egy mini reddit. Ott is undorító mennyiségű kamu kérdéseket/posztokat írnak az erre ráérő emberek, sokat sikeresen lehet cáfolni. Miután a troll és kitalált kérdések nem megtörtént megfigyelések és/vagy események alapján íródnak, könnyen szét lehet szedni a kitalációkat"
Valszeg igaz
A linkkel viszont nem tudok egyetérteni, nekem nagyon bizonyíthatatlannak tűnik
Miért lenne logikailag fura?
Ez tapasztalatokról és bizonyításokról szól.
Csak bemásoltam az egyiket, vannak jobb források is.
Írd be, hogy - do women and men write differently - és megkapod a választ. Egyes programok 85%-90% aránnyal találják el a szöveg írójának a nemét.
Szerintem Kálmán Laci is simán megmondja itt rengeteg "női" kérdésről, hogy azt valójában retardált férfiak írták ki.
Erről ennyit. A troll kutyákat könnyen ki lehet szűrni. 🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!