Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértődés a prosti miatt?

Figyelt kérdés

Van egy kedves kis barátnőm mintegy másfél éve.

Voltunk nyaralni, ő megfázott, így már másfél hete az ágyban fekszik. Szexelni sem akar. Én viszont nagyon szeretnék.

A szomszéd szobában éppen egy "rosszlány" adatlapját néztem felhevült állapotban. Mikor ő benyitott.

Nagyon kifakadt.

Ezt mondta: "Nagyon rendes fickónak ismertelek, erre most kurvázáson kaplak. Ezután mindent át kell gondolnom."

Ezután sírva elrohant.

Én utána mentem és próbáltam vígasztalni, így szóltam hozzá:

"figyelj, te is tudod, hogy spórolnom kell ez pedig egy nagyon drága lány volt nem fogom nála elkölteni a nehezen megkeresett pénzt"

Továbbra is meg van sértődve, én pedig próbálom vígasztalni, hogyan lehetek ebben hatékony?

Kinek van igaza?

aug. 20. 13:03
A kérdező szavazást indított:
Nekem van igazam
Barátnőmnek van igaza
Egyikünknek sincs igaza, mihamarabb béküljünk ki
36 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Ez komoly kerdes kerdezo?
aug. 20. 13:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
1: Nyilván nem, unatkozik a szünidőben:-)
aug. 20. 13:09
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 kicsit tényleg unatkozok, se a barátnőm (beteg) se prostik (csóró vagyok) nincsenek használható állapotban.
aug. 20. 13:16
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Szóval ha lenne pénzed, prostiznál? A barátnőd mellett, csak mert ő beteg, és nem tud pár napig szexelni?!

Ez komoly? Ennyire nem bírsz magaddal? Tehát esetleg szülne a barátnőd, és 2 hónapig nem lenne szex, akkor el is hagynád, mert fájna szerencsétlennek alul?

Neked, hogy esne, ha a barátnőd olyan férfiakat nézegetne, akikkel legszívesebben lefeküdne? Vagy lecserélne? Rosszul ugye?

aug. 20. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdemled meg a barátnődet. Remélem otthagy.
aug. 20. 13:28
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
F@szk@l@p vagy.
aug. 20. 14:00
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván nem vagy egy hatalmas lepedőakrobata és 1 nő nem élvezett még el tőled...te valami kangörcsös kis ösztönlény lehetsz, aki nem bír ki x időt ürítés nélkül. Szánalmas. És még csóró is vagy mellette...
aug. 20. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a kedves beszólással megaszontad a "kedves kis" barátnődnek, hogy csak azért nem kufircolsz félre a hivatásossal, mert éppen csóróság van. De van egy kimondatlan jó híred neki: te olcsó vagy kisanyám! Te veled ingyé is lehet....neeeeee, ha hagyná. Mekkora szemét, hogy beteg lett meg hogy nem kényed kedved szerint tesz dolgokat....

Nem tudom, valós e a sztori, de ha igen - te egy nagyon önző ember lehetsz és nem szeretetből vagy a lánnyal. Ez nyilvánvaló. De akkor minek? Nem tudsz találni akkor magadnak egy olyan csajt, aki mindennap kufircolna a kedvedért? Ja, hogy nem vagy akkora szexisten? Nahát....

aug. 21. 08:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vki ennyire véglény legyen, hogy ne törődjön azzal, hogy a párja sz.ul van, és a lényeg az legyen neki, hogy ne kelljen másfél hétnél többet szex nélkül töltenie... és akkor még azzal is tetézi, hogy elmondja a barátnőjének, hogy csak azért nem k...zik, mert csóró, és őt meg egy gumibabának tartja...
aug. 21. 15:01
 10/12 Senior Séf ***** válasza:
100%

""figyelj, te is tudod, hogy spórolnom kell ez pedig egy nagyon drága lány volt nem fogom nála elkölteni a nehezen megkeresett pénzt""

Remek érvelés egy nőnek!

aug. 21. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!