Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértődés a prosti miatt?
Van egy kedves kis barátnőm mintegy másfél éve.
Voltunk nyaralni, ő megfázott, így már másfél hete az ágyban fekszik. Szexelni sem akar. Én viszont nagyon szeretnék.
A szomszéd szobában éppen egy "rosszlány" adatlapját néztem felhevült állapotban. Mikor ő benyitott.
Nagyon kifakadt.
Ezt mondta: "Nagyon rendes fickónak ismertelek, erre most kurvázáson kaplak. Ezután mindent át kell gondolnom."
Ezután sírva elrohant.
Én utána mentem és próbáltam vígasztalni, így szóltam hozzá:
"figyelj, te is tudod, hogy spórolnom kell ez pedig egy nagyon drága lány volt nem fogom nála elkölteni a nehezen megkeresett pénzt"
Továbbra is meg van sértődve, én pedig próbálom vígasztalni, hogyan lehetek ebben hatékony?
Kinek van igaza?
Szóval ha lenne pénzed, prostiznál? A barátnőd mellett, csak mert ő beteg, és nem tud pár napig szexelni?!
Ez komoly? Ennyire nem bírsz magaddal? Tehát esetleg szülne a barátnőd, és 2 hónapig nem lenne szex, akkor el is hagynád, mert fájna szerencsétlennek alul?
Neked, hogy esne, ha a barátnőd olyan férfiakat nézegetne, akikkel legszívesebben lefeküdne? Vagy lecserélne? Rosszul ugye?
Ezzel a kedves beszólással megaszontad a "kedves kis" barátnődnek, hogy csak azért nem kufircolsz félre a hivatásossal, mert éppen csóróság van. De van egy kimondatlan jó híred neki: te olcsó vagy kisanyám! Te veled ingyé is lehet....neeeeee, ha hagyná. Mekkora szemét, hogy beteg lett meg hogy nem kényed kedved szerint tesz dolgokat....
Nem tudom, valós e a sztori, de ha igen - te egy nagyon önző ember lehetsz és nem szeretetből vagy a lánnyal. Ez nyilvánvaló. De akkor minek? Nem tudsz találni akkor magadnak egy olyan csajt, aki mindennap kufircolna a kedvedért? Ja, hogy nem vagy akkora szexisten? Nahát....
""figyelj, te is tudod, hogy spórolnom kell ez pedig egy nagyon drága lány volt nem fogom nála elkölteni a nehezen megkeresett pénzt""
Remek érvelés egy nőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!