Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a rossz, mi a baj velem?
Bármit mondok mindig az a vége, hogy ő egy rossz ember, ő nem lehet elég jó, ő nem tud megfelelni nekem. Akármiről beszélek mindig ide fordítja az egészet, hogy tulajdonképpen nekem vele bajom van és kezdhetek magyarázkodni, hogy nincs így.
Ezenkívül Naponta többször felhív, üzen, és ha én nem keresem a kettő között azonnal számonkér, mintha csak ellenőrizne.
Amikor el akarok mesélni valamit, folyton közbevág kérdésekkel, és a végén ítélkezik, kritizálja a nézőpontomat.
Mentálisan nagyon megvisel, egyre depressziósabb és kedvtelenebb vagyok. Már alig van kedvem vele lenni, mert félek, hogy mibe köt majd bele. Mindig talál valamit, amit ellenem fordíthat.
Ha ezt elmondom neki akkor pedig végig sem hallgat már közbe kiabál hangoskodik, hogy “de te meg ezt és azt csinalod,”ez nincs így stbstb”.
Ebből nem lehet látni a teljes kapcsolatot vagy hogy te vagy-e a rossz. Eleve ez egy szerencsétlen megközelítés.
Viszont a leírtak alapján fontos lenne átgondolnod, hogy mit érzed, mi fér neked bele egy kapcsolatba, mi az optimális neked. Utána erről leülni beszélgetni a pároddal, megkérdezni, ő ezt hogy élni meg, erről mit gondol, stb. Utána valahogy kompromisszumot kötni a dolgokban. Ha ez nem sikerül, akkor egyértelmű, hogy a leírtak alapján ez neked nem jó, nem megy, és nagyon sértett vagy. Ha pedig neked nem felel meg, akkor hagyni kell az egészet, mert egy kapcsolatnak a saját igényeidet kell kielégítenie, ha ez semmilyen módon nem sikerül, akkor nem is kell erőltetni.
Nálunk is ez van hogy nem lehet megfogalmazni kritikát vele szembe mert 2 mondat után ő a hibás meg rossz stb..
Vagy ő sérelmez valamit, szóvá teszi és megse várja mit válaszolnék..szó szerint közli hagyjál engem békén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!