Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről és kinek van igaza ?

Figyelt kérdés

Én 22/L ő 26/F.

Eléggé elhidegültem tőle mert egy jó ideig elhanyagolt. Ezt az elhanyagolást tűrtem egy darabig mert voltak problémái amiket megértettem és próbáltam segíteni, viszont valahogy nem akart javulni a helyzet. Már alig találkoztunk. Aztán sokszor volt olyan hogy amikor hívott találkozni én direkt nem mentem mert úgy voltam vele ,hogy ha eddig nem jutott eszébe akkor ezután se jusson.

Na aztán mégiscsak összefutottunk, kicsit mintha javult volna a helyzet viszont kesobb megtudtam hogy fent van tinderen...én itt úgy döntöttem leszarom az egészet azt csinál amit akar nyilván tagadta az egészet. Azt állította, hogy valaki felrakta oda direkt stb (tipikus hülye szöveg ). Na ezután nem találkoztam vele így beszélni beszéltünk valamennyire de nagyon eltávolodtam tőle, és kis idő múlva elege lett ebből hogy így viselkedek vele kb össze is vesztünk szakítottunk és letiltott mindenhol. Utoljára azt írta hogy el akar engem felejteni így muszáj tiltania.

Hiányzott amúgy 1 hét múlva én írtam is neki egy új facebook fiókból de semmi válasz. ( állítólag nem vette észre) na telt az idő eltelt több hét én rávettem magam hogy találkozzak mással. Nem történt semmi beszélgetésen kívül még egy csók se volt, tényleg abszolút semmi.

Na mit ad isten feloldott és írt hogy hogy vagyok , írta hogy nagyon bánja az egészet hiányzok neki minden nap stb. Nem nagyon akartam visszaengedni de valahogy mégis közel kerültem hozzá újra. Egyszer kétszer találkoztunk aztán kiment külföldre dolgozni. Amikor ott volt elmondtam neki, hogy találkoztam mással amitől nagyon kiakadt és rosszul esett neki nyilván. Nem is akart velem foglalkozni többet emiatt. Hiába mondtam hogy nem történt semmi meg amugyis már vagy másfél hónapja levoltam tiltva mindenhol, ő azt gondolta örökre rá fogok várni. Na nagy nehezen megbékélt hazajott találkoztunk újra jó volt minden köztünk. Jól éreztem magam vele újra. Erre nemrég beszélgettünk és nagy hencegve ( mint aki büszke is erre) elárulta hogy ő lefekudt direkt egy környékbeli lánnyal miattam.... igazából ő van most megsértődve mivel szerinte erről én tehetek és neki ezt megkellett tennie ha én találkoztam mással nehogy már ő ne csináljon semmit. Szerinte az én hibám az egész mert én kezdtem el mindent. Szó szerint megvan sértődve és azt várja el hogy én szó nélkül ezt eltűrjem csak mert egy beszélgetés erejéig találkoztam valakivel miközben rég levoltam tiltva ( ráadásul még én kerestem is amit ugyebar állítólag ő nem vett észre).

Tenyleg én vagyok a hülye vagy most mi van ? Tényleg akkora hiba volt amit én csináltam?

O most teljesen egy kalap alá veszi a két szituációt. Szerintem nem mindegy hogy egy ember beszélget egy másik emberrel vagy le is fekszik vele! Nem tudom mire gondoljak. Nagyon rosszul érint.

Tudom hogy fog majd írni még de egyszerűen nem tudok most gondolkodni se és még az is nagyon bánt hogy ő nem érti meg az én helyzetemet. Tisztában vagyok vele hogy ezt mostmár le kell zárni végleg mert semmi értelme az egésznek de mégis kíváncsi vagyok mások véleményére is.

Ja és engem nem érdekel hogy ő meg van e sertodve vagy nem mert tudom hogy itt nekem van jogom haragudni, nagyon haragszom és nem is akarok vele beszélni jelenleg.

aug. 19. 19:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
El sem hiszem, hogy ez komoly...Hülyének néz, mert megteheti. Nem nem érti a helyzeted, hanem telibesz.rja. Itt vergődsz miatta, mikor ő megcsalt és még te akarsz visszamenni hozzá.. ennél jobban már nem is alázhatnád magad jobban.
aug. 19. 19:43
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Direkt fel akartad bosszantani azzal hogy találkoztál mással, simán megtarthattad volna magadnak, foleg hogy nem tortent semmi es együtt sem voltatok.

De eleve nem is kellett volna összekeverednek vele már a tinder óta.

Engedjetek el egymast, ez az egész nevetséges, ne haragudj

aug. 19. 19:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"Utoljára azt írta hogy el akar engem felejteni így muszáj tiltania."

Meg is tette. Ott volt vége az össze-vissza semminek.

Ne ugrálj neki többet, komolytalan az egéesz.

aug. 19. 19:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Abból a szempontból nézve a te hibád, hogy hagytad, hogy megint átvágjon a palánkon. Tinder előtt valószínűleg csajozott és a Tinder felbukkanása rá az utaló jel. Vége lett, de mégis adtál neki esélyt és újra hülyét csinált belőled. Ráadásul még kétségbe vonod a saját érzéseid mert téged hibáztat, hogy te tehetsz róla, hogy mással szexelt. Abban nem vagy hibás egyértelműen. Inkább abban, hogy hagytad magad bolonddá tenni. Többé ne tedd. Tiltás, törlés és soha ne oldd fel, írj neki más regiről.
aug. 19. 19:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Sejtette azért mondtam el neki, nem akartam hogy magától jöjjön rá mert úgy rosszabb lett volna.
aug. 19. 19:54
 6/14 A kérdező kommentje:
De igazából ott amikor letiltott én úgy vettem hogy oké ennek tényleg vége legalábbis amikor több hét eltelt. Nem éreztem magam bűnösnek főleg hogy nemis történt semmi a találkozó alatt.
aug. 19. 19:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de miért törődsz az ő kiforgatott, manipulációs véleményével még? Szard le! Szépen felejtsd el, hogy létezik, no contact!
aug. 19. 19:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ennél rosszabb?

Ha jót akarsz magadnak, semmilyen kapcsolatot ne tarts vele. Minden percedért kár, amit neki adsz.

aug. 19. 19:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Már amikor elhanyagolt ki kellett volna rakni ahová való:kuka, de te nem azt csináltad hanem játszottad a sértődött hercegnőt inkább.

Aztán valamivel jobb lett a helyzet, de kiderült, hogy Tinderezik. Akkor megint bosszús lettél, jóformán vége lett, de tartottad vele a kapcsolatot.

Legvégül letiltott téged és te képes voltál ráírni más profilról. Kínodba randizni mentél mert hát egyértelműen kapcsolatfüggő vagy.

Újból megjelent, újból adtál neki esélyt és még az orrára is kötötted, hogy más által akartad magad jobban érezni (csak nem jött össze).

Ő felkapta a vizet, majd megint "jól" alakultak a dolgok míg az arcodba nem vágta, hogy más lánnyal feküdt le és még rád is fogja, hogy te tehetsz róla.

Mindketten betegek vagytok a fejetekre, nemhiába nem bírtok egymásról leszakadni.

Meg fogsz neki bocsátani látszólag és "vissza" fogod csalni!

Hiszen kapcsolatfüggő vagy. Nem értékeled magad egyáltalán, azt csinál veled amit akar és te pedig szeretsz játszmázni ugyanúgy mint ő.

Maradjatok együtt inkább, ne mérgezzetek tőletek normálisabb embereket. Csak ne szaporodjatok.

aug. 19. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
Elírtad a korotokat. 12 és 16 lesz az. Legalábbis nagyon remélem, hogy felnőtt emberek nem viselkednek így.
aug. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!