Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok veszekedésünk kezd a kapcsolat rovására menni, meg lehet még menteni? 28/N
Vőlegényemmel 2 hét múlva házasodnánk össze, de az elmúlt időszakban elkezdett mindenbe belekötni és nem vagyok benne biztos, hogy működni ez az egész. Pl amikor múltkor elmentem 2 barátnőmmel moziba, utána még beültünk valahova és amikor hazaértem, ki volt akadva, hogy miért nem szóltam, hogy később jövök, lehet nem is ott voltam, ahol mondtam. Illetve valamelyik nap láttam, hogy egy pasi rákötötte a kutyáját a biciklijére és láttam, hogy a kutya teljesen ki van fulladva, a pasit nem érdekelte és szóltam neki, hogy ne csinálja ezt a kutyával, vőlegényem megütött és rámförmedt, hogy kit érdekel, ez csak egy rohadt kutya, egyébként is miért kell beleszólnom mások dolgába.
Másrészt van egy 8 éves lányunk és gyenge az immunrendszere, gyakran beteg és ilyenkor mindig azt mondja, hogy biztos csak nem akar iskolába menni, nem kell ugranom, ha azt mondja, hogy rosszul van, miért nem veszem észre, hogy tök hülyének néz.
"vőlegényem megütött"
Nem lehet megmenteni, szakíts!
Szóval... 28 vagy. 8 éve vagy vele. Van gyerek. És miért most vesz el?
Amúgy SZERINTEM, már megunt téged, meg az életét is. És most érzi, hogy a gyűrűvel, végleg vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!