Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tarthat egy kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tarthat egy kapcsolat, amiben folyamatos a megcsalás és a veszekedés?

Figyelt kérdés

Felnőtt érett emberekről van szó. Mindketten megcsalták már a másikat nem egyszer, bizalom nulla. Mégis visszatáncolnak egymáshoz időről időre. Van hogy 1 napig tart a szakítás, van hogy 2 hónap, de akkor is haldokolnak egymás nélkül, betegesen függnek egymástól. De érzik hogy valami nem jó mert mindketten kacsintgatnak azért kifelé.

Tányérdobálós veszekedések, családtagok barátok már elfordultak, gusztustalan rágalmazások.

És már 2 éve tart ez az állapot. Meddig lehet egy ilyenben élni? Egyáltalán mi szokott lenni az ilyen kapcsolatok vége, ha egyik sem tud meglenni a másik nélkül? És minden megcsalást elnéznek, mert folyton hazudnak egymásnak. De ha szakítanak, nagy a dráma, sírás-rívás, pszichológus, xanax, egymás zaklatása hogy ne tilts le stb. Már az egész környezetük belefáradt rajtuk kívül.

aug. 15. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezek felnőttek, csak éppen nem érettek.

Kötődési problémája van mind a kettőnek, gyenge jellemek. Sosem szabadulnak meg egymástól,de ezt meg is érdemlik !

aug. 15. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Akkor így fogják leélni a hátralévő mondjuk 30 évüket???

Mert 40 év körül vannak.

(Én amúgy csak egy aggódó testvér vagyok)

aug. 15. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahogy ez első írta, igen, kötődési problémáik vannak, ezek a toxikus kapcsolatok a gyerekkori, fiatalkori traumákból erednek. Ameddig ez nem oldódik meg bennük - ehhez nagyfokú megváltozni akarás, terápia, önismeret fejlődés, idő, stb. kell -, addig ez így fog menni. Vagy egymással vagy keresnek egy ugyanilyen személyt, akivel ezt élhetik meg.
aug. 15. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Addig fog tartani, amíg valamelyik fél végleg bele nem fárad és/vagy jön egy harmadik fél, aki megnyugvást jelent végre a toxikus kapcsolat után. A sorozatos megcsalásokból hátha valamelyiknek lesz végre egy olyan kapcsolata, ami miatt feladja a jelenlegi kínlódást és akkor végre fellélegezhet mindenki. Más ötletem nincs, viszont az biztos hogy örökké nem fog tartani.
aug. 15. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Férjem csinálta ezt az exnőjével előttem. 2 év után a csaj elkezdett félremenni és akkor kezdték el. 10 évig ment a huzavona, amíg engem a férjem meg nem ismert. Akkor együtt is voltak meg nem is. Aztán én mondtam a férjemnek, hogy zárja le és addig ne is keressen. 4 hónap alatt pontot tett a végére, végleg lezárta. Ha nem ismer meg engem akkor a mai napig ezt játszanák. Toxikus egymástól való függés van ilyenkor a felek között. Nem egészséges. Én nem vagyok társfüggő, akármennyire is szerettem kiraktam őt amikor elmondta, hogy van még a nő. Ott a férjem akart megszabadulni ettől a toxikus kapcsolattól, és a nő még utána is többször próbálkozott.
aug. 15. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Mer zsvar teged,h ok boldogok? A megcsalast felvallalgatnak elfogadhatnak. A hulyenek nezes rosszabb,mint a megcsalas tenye. A bizontalansag.
aug. 17. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!