Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem ir vissza?
Siasztok szuksegem lenne egy tanacsra.
el kezdtem beszelni egy fiuval es eleg jol ment minden meg volt az elso randi utana a masodik es tegnap ki hivott de ugy hogy kint legyunk egesz ejjel es sajnos a szuleim nem engedtek el es nem akartam el mondani neki hisz 20 eves vagyok es azert kicsit furaa lenne, igy mondtam hogy nem tudok mar ki jonni es emiatt hideg lett,meg nezte az uzenetemet de nem irt,nem volt kedve hozzam..es irtam neki hogy egyaltalan nem akarsz beszelni velem? es ezt is meg nezte de nem valaszolt igy reggel ra irtam es meg kerdeztem tole hogy akar velem beszelni vagy csak jatszik velem (meg nem irt mert alszik).
Es igen azt kell tudni rola hogy uzenetbe nagyon komoly es hideg de amikor ki megyunk a csillagokat le hozza nekem vagyis egyfolytaba figyel,puszil szoval nagyon el van velem , mi a velemenyetek errol?
Akar is valamit tolem vagy csak baratnak tekint?
Hát....tanulsz még? Akkor bírd ki. Ha dolgozol meg lépj le ha szüleiddel nem lehet megbeszélni/ kijönni.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!