Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond?

Figyelt kérdés

A kapcsolatom egy katasztrófa. A párom 9 évvel idősebb nálam, 40 éves, de képtelen normálisan kommunikálni velem.

Folyton mindent magára vesz, bármit mondok. Ha valamivel nem értek egyet, nem tudja elfogadni, és nem érvel, csak azonnal azt mondja, hogy "én sosem mondhatok semmi jót", "te mindig belekötsz abba, amit mondok". Ilyenkor felemelt hangon beszél velem, és ha próbálok válaszolni, félbeszakít, hogy folytassa: "engem sosem hallgatsz meg", "én kevés vagyok", "sosem mondhatok semmi jót".

Nevetséges dolgokba is beleköt, például, hogy hangsúlyoztam egy szót, és már támadást lát mögötte. A kérdéseimben is támadást vél felfedezni.

Van, hogy végigveszekedjük az egész napot, aztán amikor találkozunk, úgy tesz, mintha mi sem történt volna: "Jaj, édesem, kincsem, szeretsz? Ugye szeretsz? Nagyon szeretlek! Simogass!" Majd másnap kezdődik az egész elölről.

Például mondja, hogy szerinte hideg lesz, és vegyek fel dzsekit. Én azt válaszolom, hogy 36 fok lesz, nem kell kabát. Erre ő: "De vigyél, aztán majd hallgathatom, hogy fázol."

Én meg mondom, hogy nincs rá szükségem, néztem az időjárást. Erre ő: "Sosem jó, amit mondok! Mindig belekötsz, sosem mondhatok neked semmi jót…”

Ezerszer beszéltem vele, hogy ez így nem lesz jó. Mire mjndig az a válasza, hogy “De te is! Te mit teszel bele?” “Ha te nem teszel bele én sem tudok”. Ha megkérdezem mit vár tőlem akkor már csend van. Ez megy hetek óta…

Nem tudom, hogy velem van-e a baj?? Lehet én vagyok a nem normlis…mi lehet a gond?

aug. 14. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Igen,van és az, hogy olyan komplexusos mellett vagy még. Már rég ki kellett volna dobni a fenébe!
aug. 14. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Az a gond, hogy túl sok a szabadidőtök és egymás idegeire mentek. Hozzátok össze pár gyereket és végre lesz igazi gondoltok, amin veszekedhettek. Vagy szakítsatok. Nem kell megköszönni 😎
aug. 14. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Mit vársz egy 40 évestol?
aug. 14. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Veled van a gond, meghát az emberek se normális, úgyhogy megérdemlitek egymást
aug. 14. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mit mondjak erre... Igyekszem megütni ezt a szintet, hogy csajozhassak végre :3
aug. 14. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Veled van a baj, mert te választod őt társadul nap nap után. Bármikor kitehetted volna, de valszeg sose fogod... de rinyálj évekid.
aug. 14. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kontrollmániás pszichopata, nekem is volt szerencsém hozzá. Már felismerem messziről, de előtte csak pislogtam milyen kapcsolati helyzeteket teremt. Pont ilyeneket. Vagy eltűröd, amit nem ajánlok, vagy kilépsz a kapcsolatból.
aug. 14. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:

7, te is megkerdojelezted magad, hogy esetleg veled van a gond?esetleg te mondasz dolgokat rosszul? Tenyleg “bantoan” beszelsz?

Bennem ez van sokszor, hogy jaj lehet en vagyok a hibas…

aug. 15. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!