Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet? Vagy mégsem gondolkodik jól?
Figyelt kérdés
A jelenlegi munkámhoz el kéne végeznek egy 8 hónapos ráépülést a korábban megszerzett szakmához, amivel magasabb munkakört tölthetnék be. De a párom tiltakozik, hogy jártam már elég iskolába és nem mehetek. A képzés ingyenes lenne, a közeli városban,és most csak 8 hónap lenne, de lehet egy év múlva már csak olyan lehetőség van, hogy 3 évet kell megcsinálni, mert nem fogadják el az előző képzést. Mindenki azt mondta eddig, hogy még kéne csinálnom. Tény, hogy van egy diplomám, de jelenleg azzal nem tudok elhelyezkedni, mert 12 órázni kellene 2 műszakban, és kisgyerek mellett nem merem bevállalni, mert nem lenne ki intézze a suliba vitelt, meg tp-en is én vagyok vele, ha beteg. A mostani munkám gyerek barát, és elfogadják, ha pl beteg stb. Próbáltam a párommal beszélni, de azt mondta, az én életcélom innéttől a gyerek tanítás itthon stb (teszem hozzá eddig is én tanultam a gyerekkel). Nem tudom, mi tévő legyek, az előző sulinál is tudta, hogy tanulnom kell, de mintha nem értette volna, és azt mondta, megnehezítem a dolgod. Mikor elvégeztem a sulit akkor még azt mondta, hogy felkapaszkodtam a hátán. Én buzdítom, hogy tanuljon ő is, de azt mondja nincs ideje, kedve stb. Volt más is így?aug. 13. 22:16
1/7 anonim válasza:
Sosem értettem azokat, akik nem támogatták a társuk előre jutását. Irígység, kisebbrendűségérzés állhat mögötte. Ne hagyd magad visszahúzni, ha egy mód van rá, képezd magad, tanulj!
2/7 anonim válasza:
Szerintem se hagyd magad. Mindenképp használd ki ezt a lehetőséget. Nagyon nem fair veled szemben a párod viselkedése.
3/7 anonim válasza:
Nagyon "megértő" a párod, aki a leendő életed kb. gyereknevelő-házvezető házicselédként képzeli el. Sosem értettem, hogy egyesek hogyan képesek ennyire vakon, a másik ember személyiségének az ismerete nélkül gyerekvállalásba belevágni.
4/7 anonim válasza:
Aranyos a párod.. Ne légy hülye.. Menj és tanulj. Jobb munkakör, jobb fizu, több lehetőség.. A párodra nem tudom meddig tudsz támaszkodni. Ő nem azt nézi, hogy jobb legyen hanem, hogy lenyomjon, minél függőb legyél tőle.
5/7 anonim válasza:
MI VAN? A pasi mondja meg hogy mi a TE életcélod? Mi van? Te meg itt kérdezősködsz, hogy normális-e?? Nem, nem normális! Te ezt hogy vagy képes elviselni? Fogod magad és elmész tanulni, ő meg addig tanul otthon a gyerekkel! Mégis kicsoda ő, hogy megmondja, mit tehetsz? Felnőtt ember vagy, viselkedj úgy!
6/7 anonim válasza:
Én tavaly kiböktem, hogy szeretnék gyed mellett itthon a gyerekkel tovább tanulni, és a férjem erre befizetett nekem egy tanfolyamot ami a szakmàmra szintén ráépülő. Ez speciel 14 hónapos képzés. Engem a férjem mindig is támogatott ebben, föleg, ha a közel jövőben több pénzt tehetek a kasszába. Én is azt mondom, hogyha nem támogat téged, akkor direkt módon húz vissza téged. Ezt pedig ne hagyd neki!
7/7 anonim válasza:
A kedves párod segg hülye, azt hiszi, iskolás kisgyereknek minősülsz, ha eljársz valahová tanulni, képzésre... azt hiszem őrá is férne némi tudásbővítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!