Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves férfiként,meglehet tanulni,hogyan kell párkapcsolatban létezni?
Csak lazább,alkalmik, egyéjszakás kalandjaim voltak.
Szeretnék most már egy hosszabb párkapcsolatot.
33 évesen meglehet tanulni, hozzá lehet szokni,hogyan kell párkapcsolatban létezni?
"1 ev alatt oregedtel +5 evet.."
Ez így elég sz@rul hangzik
5,nem 2 évről van szó....majd 10 év után dicsekedj.
sok megviselő dolog van,ha egy férfit,csal a nője,hülyének nézi,majd amikor összetud jönni a másik csávóval bejelenti hogy évekig csaltalak,de a te hibád,tul sokat dolgoztál,nem kezeltél nőként,ezért csaltalak meg évekig,titokba,most pedig elhagylak,de fogadd el,nelegyél kisfiú
nyilván ez car érzés,aksiemmizésről nem is beszéltem,ugye a gyerekek általába a nőhőz kerülnek,harcolhat hogy láthatja őket
5-ös válaszoló vagyok.
6-os, én a 10 évet még a 2. kommentelőre reflektálva írtam.
8-as válaszoló nem dicsekvésnek szántam, de elég szomorú, hogy csak azért, mert neked rossz tapasztalataid vannak (az írásodból tisztán látszik), már rögtön savanyúan reagálsz más boldogságára. Sajnálom, hogy neked nem jött be, de nem kell ezt mindenkire kivetíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!