Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha megtalálnátok a tökéletes nőt akinél nem tudnátok jobban kivánni, akkor is vágynátok szexuálisan másra?
Figyelt kérdés
Ha fizikailag nem is csalnátok meg a párotokat, gondolatban felvetődne a más nő iránti kíváncsiság?aug. 13. 14:23
1/11 A kérdező kommentje:
*kívánni
aug. 13. 14:24
2/11 anonim válasza:
Mindenkinél van jobb, szebb. Nálad is, nálam is. Kérdés, mennyire tartasz ki a társad mellett.
3/11 anonim válasza:
Én biztos nem. Én jelenleg azt sem csalom meg, akivel szinte egyáltalán nincs szex.
4/11 anonim válasza:
Nem kellene más. Max sok sok év után.
5/11 anonim válasza:
Ez elhatarozas kerdese.. a szerelem amig tart addig nem veszi eszre a tobbi embert maga korul.. nem lehet megjosolni a jovot , maximum tudatosan odafigyelni a masikra es kolcsonosen epiteni egymast hogy megmaradjon a tisztelet es a szeretet.
6/11 anonim válasza:
Én biztos hogy idegenbe is eljárnék, és szeretem nagyon a változatosságot. Vezető beosztású a munkaköröm, de ott is szerteágazó férjes nőkkel voltam már együtt.De a fiatal érett lányokkal is szívesen vagyok. A nagyon fiatal lányok nem érdekelnek.
7/11 anonim válasza:
6. Neked torpe kopaszkent egy takarito lany is nagy lepes..
8/11 anonim válasza:
Altalaban azok a nok akik ezt szeretnek hallani mindig olyan ferfit talalnak aki ezeket mondja nekik aztan jo pofara ejti oket a ferfi mert a legnagyobb hazugok.
9/11 anonim válasza:
Gondolatban lehet, hogy gondolnék másra, de ha külsőleg és belsőleg is nagyon vonzana,a párom és a szex is nagyon jó lenne vele mert forró, nedves, szűk puncija lenne, szeretne szopni, szeretné, ha nyalom, ujjazom és dugom akkor nem hiszem, hogy sokat gondolnék másra mert teljesen kielégítene engem.
Amivel el tudná rontani, ha mi den nap vizsgáztatna, hogy na ki tetszik a legjobban? Ki a leggyönyörűbb akkor egy idő után el kezdene idegesíteni, hogy állandóan ez a téma és jó válaszokat akar belőlem kicsikarni.
10/11 anonim válasza:
Nem.
Sőt, tökéletesnek se kell lennie, csak szeressem. Akkor nem kívánok mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!