Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek az aggályaimmal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek az aggályaimmal?

Figyelt kérdés

Kb. nyár elején ismertem meg egy srácot, azóta jól alakultak a dolgok, viszont néha valahogy úgy érzem, hogy nem biztos, hogy jó ez így, hogy ennyire különbözőek vagyunk buli téren.

Engem nem zavar az, hogy bulizós, meg vannak vicces sztorijai is, viszont tőlem meg mindig nagyon távol állt ez, amúgy is introvertált vagyok, plusz, sosem értettem, miért jó eszméletlenre inni magad.. De nyilván nem vagyunk egyformák.

Viszont nehéz így elképzelni, hosszabb távon hogyan tudna kapcsolódni az életünk.. Úgy értem, pl elutaznak valahová, 5-10 ember, folyton buli, szórakozás, de én ilyenre pl sose mennék, mert már alapból az kiborítana, hogy több napig össze vagyok zárva másokkal, pláne ennyi emberrel... 😅 És amúgy is csak azt szeretem, hogy valakivel találkozunk, és mondjuk beülünk egy sörre/koktélra, és beszélgetünk.

Szóval biztos érthető szerintem, hogy mire gondolok. Kettesben nagyon jók a találkozók, meg amúgy érdekli őt más is azért nyilván, vannak programok, és elmondása szerint nem zavarja, hogy én nem vagyok bulizós, de attól még nem tudom..

Vagy pl mikor mondja, hogy teljesen kiütötte magát este, egész nap fekszik most, erre mit reagáljak? (Nem kéne ennyit inni 🫣)

Ti mit gondoltok?

aug. 10. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Simán csam egy állomás vagy neki. Aztán majd megy tovább. Ezt gondolom.

Elvezd ki amig tart mig ott van mert egyik nap arra ébredsz, hogy már nincs.

aug. 10. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Utolso kerdésre pl: csinaltam huslevest az helyre tesz gyere majd át
aug. 10. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze. Hasonló miatt lett vége exemmel. Ő is bulizós volt, én meg nem. 2 különböző életet éltek, míg neki az a szórakozás, neked nem.
aug. 10. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tokéletes peldája annak ha vkik nem egyutt vannak kapcsolatban hanem csak egymás mellett van 2 élet és nem 1 közös élet. Rengetegen csinálják amugy.
aug. 10. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jól érzed: nem vagytok hasonló karakterek és ez hosszú távon vissza fog ütni.Két különböző életvitel, különböző prioritásokkal.
aug. 11. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!