Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly aggályaim vannak a párom méretét illetően. Mit tegyek?
Nem a legnagyobb az biztos. Állítólag 16 cm az átlag, de szerintem nem ez a lényeg, hanem hogy hogyan működik, mit tud a gazdája vele. :)
De ha szereted akkor megpróbálod legalább. Aztán majd kiderül mi a valós helyzet.
Mi az hogy nagyon gáz ez a méret?
Most komolyan... Neked bejön? azt kész...
Próbáld, meg és meglátod. Lehet tök szűk vagy és összeilletek.
Mielőtt majd végleges következtetést levonsz,m azért várj még egy kicsit. Én azt figyeltem meg, hogy a nemi szervek idővel "idomulnak" egymáshoz.
Férjemnek ekkora a mérete és eszméletlen jó vele a szex. Nagyon figyelmes és odaadó az ágyban. Soha nem érdekelt, hogy ekkora a farka, nagyon szeretem őt. Ha jó vele a szex, nem mindegy?
Próbáld ki vele a szexet, ha nem jön be pár alkalom után, akkor hagyd ott, de ha igazán szeretnéd ez a kérdés nem merült volna fel benned. Meg se próbálod és elhagynád?
Szerintem hagyd a srácot, talál magának majd egy rendes csajt, aki megbecsüli, és nem a farkáért van vele.
Ha valakit szeretsz, akkor olyannak szereted, amilyen, és nem olyannak, amilyennek szeretnéd, hogy legyen.
Egy pasinak bármekkora is a farka, ha kicsi, ha nagy, mindkét esetben felejthetetlen élményeket tud nyújtani, ha tudja használni.
Márpedig nem a méret a lényeg - én ezt mondom.
Tudom, hogy most sokan arra gondolnak, hogy unyanmár, ne akard nekem bebeszélni ezt, igenis a méret számít. Hát nálam nem.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!