Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy csajnak egy 2 évvel fiatalabb srác tetszik?
Sztem se ciki, legalábbis amég te nem érzed úgy.
Ám az is számít h hány éves vagy, mert pl 20 felett sztem már semennyire se számít, tinikorba nagyobb az esély h a járás nem működik, a h az előttem lévő is írta, a pasik később érnek(de van kivétel)
Én nemrég 2évvel fiatalabb fiúval jártam, de szakítottam, mert nem működött a kapcsolat. Lehethogy azért, mert még fiatal hozzám, és teljesen más, mint amilyen az Én álompasim...mivel az ÁlomPasi, az férfias, és a 2évvel fiatalabb fiú nem valami férfias számomra.:D
Szóval szerintem így tini korban nem valami hűdejólmegvagyunk"...de felnőtt korban már teljesen átlagos lesz.:)
Amúgy szerintem nem ciki... sok bnőm van, akik fiatalabb fiúval járnak/jártak (1-2évvel fiatalabbal).
L/15
Mért én 18 voltam a pasim meg 14. Erről ennyit!
És nem baj ha tetszik neked egy náladnál 2 évvel fiatalabb csávó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!