Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem beszélget velem a párom?
Talán nem kéne olyannal összejönni, amivel az alapvető dolgok sem működnek. Egy arrogáns bunkóval meg főleg nem.
Hogy mi a baj veled, arra leginkább a pszichológus fogja megadni a választ, akit sürgősen fel kellene keresned!
Az a durva, hogy beszelgetes es kommunikacio semmilyen formaban nincs koztetek, de lefogadom, hogy ennek ellenere alafekszel.
Szegyen, komolyan.
Olyan idiota nok vannak, hogy neha szegyellem a sajat nememet…
#4:
Én nem szégyellem én rendesen felpaprikázom magam rajta meg azon is amikor a hülye "férfiak" a sok ribizli, pénzéhes, semmire való "nők" után futnak.
Képtelen vagyok felfogni, hogy a XXI. században hogyan létezhetnek ilyen embernek nem nevezhető egyedek főleg amiatt mert minden adott (könyvtár, önbizalom növelő tréningek, pszichológus) hogyha szar is a családi háttér akkor tudjon fejlődni az ember és mégse csinálják inkább szenvednek egymás mellett, valaki mellett.
Ez a kérdező is HA NEM TROLLKODIK! olyan "férfi" mellett van aki lehordja minden hülyének és ja még alá is fekszik mert annyira,de annyira rühelli saját magát!
Elképesztő, hogy mire képes néhány egyed. 🥴😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!