Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire megváltozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire megváltozott volna a világ?

Figyelt kérdés
A kérdésem arról szolna hogy, vajon csak én veszem észre vagy más is? hogy, amostani fiataloknak sokkal nehezebb párt találni mint régen volt tele vannak mai fiuk lányok önbizalom hiányal ha vki kilog bármilyen oknál fogva a sorból már megszolják! vhogy ugy érzem hogy, sokan csak azért akarnak párkapcsolatot hogy, környezetük ne tegyen rosz megjegyzéseket! a lányok a fiukat okolják hogy ők lettek szemetek a fiuk a lányokat tartják pénzéheseknek .Persze tisztelet a kivételnek! Szoval nem tudom hogy, én láttom csak igy a dolgokat hogy, ma aki akar tényleg normális kapcsolatot igen csak meg kell küzdeni érte!
2010. nov. 1. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért vannak sokan ugyanúgy, akiknek továbbra is könnyen megy, van kapcsolatuk és önbizalmuk és sokan rájuk irigyek.

Szóval nem a teljes fiatalság süllyedt az általad leírt állapotba.

2010. nov. 1. 22:15
 2/8 Moszuke ***** válasza:

hát de ez benne a szép nem? szopod a brét a normális kapcsolatért és a végén örülsz hogy vééégre sikerült.

persze közbe a csalódások kicsit szétszednek de az kit érdekel, ha a végeredmény tartós és jó?

körültekintően kell választani, és utána harcolni a dolgokért. nem minden jött ment szír kapcsolatba bele adni a lelked.. érted.

most az mért jó ha az öledbe hullik a kész p&csa meleg málé? jó ez így ahogy van.

22/f

2010. nov. 1. 22:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó ez valoban igaz hogy, ne hulljon az ölükbe minden de gondolok itt arra hogy pl a kiirások amiket nagyon sokszor olvasok hogy pl fiuk a jó a barátnőmnek ez a méret vagy lányoknál nem baj ha kicsi a mellem .Nos ilyenekre gondolok ! ugye azért nagy foku önbizalom hiányra bir!
2010. nov. 1. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz. Nem önbizalomhiány, hanem megfelelési kényszer. Nézz meg egy reklámot. Mi árad belőle? Hordd a 40E.- körüli nadrágot, ha nem teszed, senki vagy. Ha nem használod az X forintos parfümöt, senki vagy, ha nem veszel pilótakekszet (bocs, ez csak egy sarkalatos példa) akkor elhízol, avagy ha nem szeded judit bácsi (direkt, szintúgy "furcsa példa") diszkréten fogyasztó csodapiruláját, akkor sosem fogsz lefogyni, csak ez segít... Mindezt modellekkel mutatják be, nem kevés filmes trükköt, sminket, retusálást vetnek be. Azt az érzetet kelti, hogy neked is úgy kell kinézned, neked is ZS 90-es mellméretűnek kell lenned, hogy sikeres legyél. Röviden a véleményem :)
2010. nov. 1. 22:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló pontosan nos még ezekre gondopltam én is csak vhogy nem igy értelmeztem köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. nov. 1. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért van, mert az emberek a hamis elvárásoknak élnek.

Ott feljebb a kedves válaszoló is jól látja, a dolgot, ha nincsenek ugyan olyan cuccaid, mint amik a nagy plakátokon vannak, akkor senki vagy. Persze hozzá tartozik egy viselkedési forma is, amit azthiszem nem kell részleteznem.

Nem beszélnék önbizalomhiányról, inkább a túlzott önbizalomról a nagy semmire vagy arról hogy az emberek reálisan gondolkoznak. Nem mennek oda egy olyan emberhez, akiröl tudják, hogy a második szó után pofánvágnák. Ez most általánosítás, de mindenki általánosít.

Én sem megyek oda egy plázapics@hoz, mert tudom, hogy rosszul lennék töle, normális Nöket pedig egyre kevesebbet látni, viszont ha egy normális Nön látom, hogy szimpatikus vagyok, akkor odamegyek.

Remélem sikerült érthetöen fogalmaznom.

21/F

2010. nov. 1. 22:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen értetem a lényeget ! köszönöm
2010. nov. 1. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert mindneki a tökéletest akarja mert azt tukmálja az emberre az egész világ és a fitalokat könnyű ezzel hamis téríteni...rossz néha látni amit lerendeznek a 10en évesek de nagyone ltudnak gondolkodni egy egy fejmosás alkalmával...
2010. nov. 2. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!