Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek derültek ki a leendő barátnőmről, mit tennétek?
1 hónapja randizunk egy lánnyal és eléggé megkedveltem, valószínű össze fogunk jönni.
Beszélgettünk múltkor exekről. Neki 3 éve nem volt komoly kapcsolata, annyi traumát szerzett az előző barátjától, hogy mostanra tudta teljesen kiheverni. Ez alatt a 3 év alatt volt egy szexkapcsolata egy jó fiú barátjával! Hetente-kéthetente 1-2x összejártak szexelni, mert nagyon jó (volt) a kémia közöttük. Nos ez a srác ugye jó barátja, és most is találkozik vele de már csak beülnek meginni vagy megenni valamit 2 hetente és beszélgetnek. Én nem tudom hogy álljak ehhez a dologhoz, nem szeretnék olyan lenni aki nem engedi a barátnőjének,hogy fiú barátaival találkozzon,de azért ez elég érdekes...jól gondolom?
Ja ráadásul a csávó nem korunkbeli,hanem idősebb is vagy 10 évvel.
Nem tudom,hogy ezek után össze akarok e jönni vele,kettős érzéseim vannak, félek hogy ez az ürge bekavarna.
Mit gondoltok? Túlreagálom?
Ha férfi tette volna fel a kérdést özönlöttek volna az olyan válaszok, hogy még mindig dugja, hülyét csinál belőled. De egyébként más kérdések alatt zsigerből oda vágják, hogy ex, ex-barát extrákkal levő "barátság" megléte mellett nem folytatnák az ismerkedést mert nem fér bele, hogy valamikor dugtak és most "hirtelen" barátok lettek.
Olvassgass régebbi kérdéseket ha nem hiszed el.
De mivel te férfi vagy így a potenciális barátnőd egyenesen szent és még "véletlenül" se fog beleülni az öreg f*rkába hiába kefélte 3 évig!
Tényleg elég átláthatónak tűnik a csaj.
Az pedig jó kezdés, ettől csak szimpatikusabb lenne.
Nekem.
Viszont én elég magabiztos vagyok és nem aggódom attól sem, hogy esetleg benézem és pofára esek majd egy kapcsolatban.
Viszont ha te már most ilyesmin agyalsz, akkor nem biztos, hogy a kétségeiddel kellene beszállni.
Ha nem tudod megemészteni, de őszintén és jószívvel a helyzetet, és úgy kezdesz bele, akkor csak kicseszel magaddal és a lánnyal is.
Valamelyik előző szerint beteg. Szerintem korrekt.
Azt nem fogja viszont majd megmondani neked senki itt, hogy te hogy tudsz működni így.
Mély önvizsgálat, aztán dönts, hogy elég tökösnek érzed-e a szituhoz magad.
Nem reagálod túl, én még többet agyalnék azon, mint amit te itt leírtál. Bizonytalan vagy, ez nem fog változni. Viszont a csaj részéről meg az jó, hogy elmondta, hogy szexkapcsolata van.
Az is aranyszabály, hogy eddigi szexuális élményünkről nem beszélünk a potenciális jelölttel. Elrettentő lehet.
Persze, hogy beteg, hogy 3 évig tartott neki kiheverni az exet és úgy heverte ki, hogy hetente/ két hetente egyszer kétszer összefeküdt a barátjával. Normális ember elmegy pszichológushoz ha egyszer olyan trauma érte és kiheveri kb. egy-másfél év után. Ha aztán feküdt volna össze a baráttal az más lenne teljesen!
De mivel nem úgy történt és még mindig bratyizik vele, szinte biztos, hogy tartják a kapcsolatot naponta, két naponta platformokon azon kívül, hogy beülnek kajálni egyáltalán nem normális amit művel.
Mindegy, hogy megcsalná-e a kérdezőt.
Nem kéne barátkozni olyan férfival aki 3 teljes éven át használgatta.
Nem tud róla se lemondani mint az exről sem tudott.
Ugyanazt a mintát követi mint követett a múltban csak a férfiak a változók.
Ha erre valaki azt mondja, hogy ez normális akkor nem tudom mi baja van.
Tehát a lány szingli. Kéthetente beülnek beszélgetni. A lány szingli jelenleg és kéthetente beül beszélgetni egy haverral. Mi ezzel a gond? Nem tartozik senkihez, veled nincs együtt és ha jól értem, mással sem.
Ha lesz egy stabil párkapcsolata,
akkor a párjával fog lefeküdni. Nem tudom, miért gondoljátok azt, hogy a kapcsolatán kívül is lesz igénye mással lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!