Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek derültek ki a leendő barátnőmről, mit tennétek?
1 hónapja randizunk egy lánnyal és eléggé megkedveltem, valószínű össze fogunk jönni.
Beszélgettünk múltkor exekről. Neki 3 éve nem volt komoly kapcsolata, annyi traumát szerzett az előző barátjától, hogy mostanra tudta teljesen kiheverni. Ez alatt a 3 év alatt volt egy szexkapcsolata egy jó fiú barátjával! Hetente-kéthetente 1-2x összejártak szexelni, mert nagyon jó (volt) a kémia közöttük. Nos ez a srác ugye jó barátja, és most is találkozik vele de már csak beülnek meginni vagy megenni valamit 2 hetente és beszélgetnek. Én nem tudom hogy álljak ehhez a dologhoz, nem szeretnék olyan lenni aki nem engedi a barátnőjének,hogy fiú barátaival találkozzon,de azért ez elég érdekes...jól gondolom?
Ja ráadásul a csávó nem korunkbeli,hanem idősebb is vagy 10 évvel.
Nem tudom,hogy ezek után össze akarok e jönni vele,kettős érzéseim vannak, félek hogy ez az ürge bekavarna.
Mit gondoltok? Túlreagálom?
Egy olyan lány, aki barátság extrákban van benne pedig azt mondja, hogy nem volt túl az exen, a volt kapcsolaton az hazudik az arcodba. Az mindennek a teteje, hogy 2 hetente összeül a dugópajtival. Helyedben nem kezdenék vele kapcsolatba. Túlságosan is hazug az a lány és okozhat neked meglepetéseket.
Sajnos nincs kizárva, hogy most te lennél a búfelejtő a dugó pajtika miatt akiről nem bír lemászni...
"Egy olyan lány, aki barátság extrákban van benne pedig azt mondja, hogy nem volt túl az exen, a volt kapcsolaton az hazudik az arcodba"
Nem, csak azt hiszed, a te érzelmi világod szerint él mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!