Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek derültek ki a leendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek derültek ki a leendő barátnőmről, mit tennétek?

Figyelt kérdés

1 hónapja randizunk egy lánnyal és eléggé megkedveltem, valószínű össze fogunk jönni.

Beszélgettünk múltkor exekről. Neki 3 éve nem volt komoly kapcsolata, annyi traumát szerzett az előző barátjától, hogy mostanra tudta teljesen kiheverni. Ez alatt a 3 év alatt volt egy szexkapcsolata egy jó fiú barátjával! Hetente-kéthetente 1-2x összejártak szexelni, mert nagyon jó (volt) a kémia közöttük. Nos ez a srác ugye jó barátja, és most is találkozik vele de már csak beülnek meginni vagy megenni valamit 2 hetente és beszélgetnek. Én nem tudom hogy álljak ehhez a dologhoz, nem szeretnék olyan lenni aki nem engedi a barátnőjének,hogy fiú barátaival találkozzon,de azért ez elég érdekes...jól gondolom?

Ja ráadásul a csávó nem korunkbeli,hanem idősebb is vagy 10 évvel.

Nem tudom,hogy ezek után össze akarok e jönni vele,kettős érzéseim vannak, félek hogy ez az ürge bekavarna.

Mit gondoltok? Túlreagálom?

aug. 8. 14:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nagyon is jól gondolod, én sem bíznék kettejük kapcsolatában.
aug. 8. 14:44
 2/27 anonim ***** válasza:
61%
A pasasnak nem kell a nő komolyra, csak használta. Ezután sem fog kelleni neki. Szerintem ha te bekerülsz a képbe, már használni se akarja majd.
aug. 8. 14:48
 3/27 anonim ***** válasza:
35%

Egy olyan lány, aki barátság extrákban van benne pedig azt mondja, hogy nem volt túl az exen, a volt kapcsolaton az hazudik az arcodba. Az mindennek a teteje, hogy 2 hetente összeül a dugópajtival. Helyedben nem kezdenék vele kapcsolatba. Túlságosan is hazug az a lány és okozhat neked meglepetéseket.

Sajnos nincs kizárva, hogy most te lennél a búfelejtő a dugó pajtika miatt akiről nem bír lemászni...

aug. 8. 14:50
 4/27 A kérdező kommentje:
Azt én is gondolom hogy komolyra nem kell neki, de nem szeretném azt sem ha még összejárnának néha és ott kitudja mi történik....
aug. 8. 14:50
 5/27 A kérdező kommentje:
Én is attól félek hogy titokban bele van zúgva az idősebbe ,mi másért járna vele össze ezek után is kávézni? Nem hinném hogy ennyi közös témájuk lenne ekkora korkölönbséggel
aug. 8. 14:52
 6/27 anonim ***** válasza:
80%

"Egy olyan lány, aki barátság extrákban van benne pedig azt mondja, hogy nem volt túl az exen, a volt kapcsolaton az hazudik az arcodba"

Nem, csak azt hiszed, a te érzelmi világod szerint él mindenki.

aug. 8. 14:53
 7/27 anonim ***** válasza:
18%
Az mindegy, hogy megdagasztaná-e a hátad mögött. Az a lényeg, hogy nem tud róla lemászni, kötődési gondjai vannak, mondhatni valamilyen szinten társfüggő és mindig kell neki társaság, amely által hízik a mája. Instabil. Tényleg ilyen beteg lelkű lány kell neked? Akkor te is beteg lélek vagy.
aug. 8. 14:53
 8/27 anonim ***** válasza:
60%
Ha hazudni akarna neked, akkor ennyit se árult volna el. Az, hogy ennyire nyitott és elmondta ezeket neked, inkább azt árulja el róla, hogy tiszta lappal, őszintén akar veled kezdeni. Rájöttél volna valaha magadtól, hogy milyen kapcsolatban voltak, ha nem mondja el?
aug. 8. 14:59
 9/27 anonim ***** válasza:
42%
Elmondta mert úgyis kiderült volna. Logikus. Nem akarja befejezni az öreggel a barátkozást és mivel tabu lesz számára az öreg így a vonzalom újra fel fog éledni aztán ugyanúgy össze fognak járni.
aug. 8. 15:05
 10/27 anonim ***** válasza:
40%
Mivel kapcsolatban se vagytok, így nem folytatnám. Bár engem maga a szexkapcsolat is zavar, nem csak az, hogy van egy másik idősebb férfi az életében, aki "már csak a barátja" és szuper köztük a kémia, évekig jókat szexeltek...
aug. 8. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!