Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus feleséget, barátnőt le lehet dominálni?
Már megint a nárcizmus.
Amint leírtam itt már többször:
A lakosság mindössze 1%-a rendelkezik nárcisztikus személyiségzavarral:
A nárcisztikus személyiségzavart szakembernek kell diagnosztizálni. Le kellene arról már szokni, hogy itt mindenki önjelölt
pszichiáter, mivel ezzel borzasztó nagy KÁRT okozunk a betegeknek. Azzal ugyanis, hogy divatszót csináltok belőle, teljesen elbagatellizáljátok a témát, és a betegeket nem fogják komolyan venni!!!
Aki bunkó, az nem feltétlenül nárcisztikus.
A bunkó az bunkó.
A nárcisztikus meg egy mentálisan beteg ember, akit kezelni kell.
Még valami:
A nárcisztikusok aránya 1% a népességen belül, de mindenki profi módon ismeri őket.
LOL.
Vajon hány embert vádoltak már meg nárcizmussal alaptalanul?
Nem lennék meglepve, ha ezek a vádlók egy illúzióban élnének, és valójában sosem találkoztak volna olyan emberrel, akinél nárcisztikus személyiségzavart diagnosztizáltak, és papírja is van róla.
Már megint ez az 1%...
Nárcisztikus személyiségzavarral azt diagnosztizálják, aki felkeres vele egy szakembert. A nárcisztikusnak nem áll érdekében szakembert felkeresni, mert nem neki van problémája, hanem mindenki másnak körülötte.
Sőt, olyan nárcisztikust is ismerek, akinek bőven van problémája, mégsem megy szakemberhez, mert ő azt úgyis jobban tudja.
Egyrészt ez akkor sem jogosít fel senkit arra, hogy önjelölt pszichiárer legyen.
Másrészt, lehet, hogy több nárcisztikus van, mint egy 1%, de aligha emelkedne a szám olyan magasra mint amennyien használják ezt a szót.
Az emberek meggyőződésem szerint téveszmében vannak. Úgy látják a vilàgot, hogy az emberek alapvetően jók, így aki nem az, annak valamilyen mentális betegsége van.
És íme az, ami valószínűleg a sötét igazság:
Kevés ember van, aki mentális betegség miatt viselkedik aljas módon, viszont MINDEN ember önző. Amit tehát ti gyakran mentális zavarnak hisztek, az nem más, mint a természetes emberi természetből fakadó aljasság.
Lehetetlen. Félsikereket el lehet érni, de kár vesződni vele. Lesznek hullámvölgyek, meg csúcspontok, amikor úgy tűnik, hogy nyertél kicsit, de úgy is ő kerekedik felül a végén mindig. Tapasztalat.
#10-es egy jó példát írt, ebben van valami, ezt már én is alkalmaztam, ledominálás helyett (mert hogy az tényleg lehetetlen, max ideig-óráig eljátsza a nárci nőtárs, hogy megadta magát neked). Szóval, ezt én is csináltam, eljátszottam a tökéletes szenvedő-simulékony empatát, közben totál magabiztosan, önbizalommal telve tudtam, hogy mi a helyzet, és ez sokszor feltöltött és nem is volt már olyan vészes elviselni, egyedül szépen csináltam a dolgaimat mellette/mögötte. De ez sem működik hosszú távon, csak amígy muszáj bármilyen oknál fogva együtt maradni vele.
Szexben le lehet. Sőt, igénylik is. Csak egyszer ne legyen kedved...🤣🤣
Betegekkel nem jövünk össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!