Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus feleséget, barátnőt le lehet dominálni?
Nem, ha vele maradsz, akkor ő fog győzni, bármit is csinálsz.
Ki kell dobni.
2
Ezt miből gondolod?
Nem ledominálni kell, hanem azt az érzést kell benne kelteni, hogy nincs hatalma feletted.
Szürke kő technika.
De ezt csak akkor ajánlatos, ha meg akarsz szabadulni tőle.
Betörni nem lehet, ha ez a célod, felejtsd el.
4
"Nem ledominálni kell, hanem azt az érzést kell benne kelteni, hogy nincs hatalma feletted."
Ez nem ugyan az?
Ha nincs hatalma felettem akkor én irányítom őt.
2-es vagyok.
Ha valóban nárcisztikus, akkor képtelen úgy létezni, hogy ne az legyen, amit ő akar. Ezt megváltoztatni nem lehet, mert egy nárcisztikus soha az életben nem fogja elismerni, hogy valamiért ő a hibás. Ha esetleg ilyet mondana, akkor azt nem szabad elhinni neki, mert csak a játszma része. Sőt, a nárcisztikus képes sírni is, de az is csak a játszma része, aminek egy másodpercét sem szabad elhinni. Nagyon durva dolgokra képes egy nárcisztikus, hogy bedarálja a másikat.
Ha tényleg nárcisztikus a barátnőd, akkor a legjobb amit tehetsz magadért, hogy _ma_ szakítasz vele, kidobod a cuccaid, letiltod mindenhonnan (egyszerűbb számot cserélni, új FB fiókot csinálni, stb.), zárat cserélsz, az autóval néhány utcával arrébb parkolsz, stb.
De azt is kell látni, amit a 7-es mond. Az egészséges ember nárcisztikus és ez így van jól. A probléma ott kezdődik, amikor túlzásokba csap át és akkor beszélhetünk nárcisztikus személyiségzavarról és ezt szokták lerövidíteni nárcisztikusra. De azért nem olyan egyszerű ezt felismerni. Ékes példa rá, hogy a pszichológusokat is képesek átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!