Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom arra sem képes,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom arra sem képes,hogy összegereblyézze a lepotyogott almát,és körtét a kertben. Még amikor beteg vagyok sem erőlteti meg magát, sőt neki áll feljebb,ha szóvá teszem a dolgot. Mit tegyek? Gondolom, felnőtt embert "megjavítani" nem igen lehet.

Figyelt kérdés
Ha csinál valamit akkor elvárja,hogy dicsérgessem, mint egy kisgyereket. Olyan dolgokért vár elismerést, ami másnak magától értetődő dolog. (szemét kidobás, ilyesmi). Takarítani abszolút nem segít, csak ha néha napján eszébe jut. Amikor azt mondom,hogy mamahotelos, azon kiakad, holott jogos a felvetésem, hiszen állandóan az anyjáéknál lóg a faluban, nehogy itthon kelljen bármit csinálnia. Ha ennyire életképtelen, a veszekedések miatt sem fog javulni,ha jól sejtem,sőt megmakacsolja magát,ugye? ( a szép kérés nem hat, és nincs kedvem 10 óra munka után még neki könyörögni,hogy drágám legyél már olyan cuki..és mosogass el, amikor te egész álló nap otthon vagy..).
aug. 8. 06:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Menthetetlen kisfiú.
aug. 8. 06:47
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Szerezz be disznót, meg bárányt, azok összeszedik, művelik a kertet. Nem vicc.
aug. 8. 06:50
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem ti nők hol szeditek össze az ilyen pancsereket XD Azért elég alap dolgokat írtál, ezeket egy 10 éves gyerek is megcsinálja simán, egy felnőttnél elég gáz ha rá kell szólni, hogy csináljon már valamit...
aug. 8. 07:19
 4/17 A kérdező kommentje:
Pedig rá kell,és akkor vérig sértődik rajta, főleg,ha elkezdem mondnai,hogy másnál ez alap. Azon instant kiakad,és megy az anyjáékhoz,és már csak azért sem csinál semmit. szakadjak meg a munkával együtt.. Holott nem ebből állna egy párkapcsolat..és akkor csodálkozik,hogy 3-4 naponta mondom,hogy boldogtalan vagyok..
aug. 8. 07:22
 5/17 Noren1989 ***** válasza:
70%
Te b-szol vele, nem én.
aug. 8. 07:27
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom nem most lett ilyen.De egyszerű ember módjára úgy voltál vele, hogy majd a kedvedért megváltozik.Amint látod esetedben is igazolódott, hogy ez nem így működik.Mit tegyél?Elviseled vagy keresel mást.Ő nem fog változtatni, mert nincsen igénye rá és érdeke sem fűződik hozzá, mivel megcsinálod helyette.
aug. 8. 07:53
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom mióta vagytok együtt de ez jobb nem lesz.

Helyedben lapátra tenném ha ennyire lusta.

aug. 8. 08:15
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

"Holott nem ebből állna egy párkapcsolat"

"3-4 naponta mondom,hogy boldogtalan vagyok"

Mégis vele vagy... csak nem tudom, miért? Az alapvető dolgok sem működnek, és a legelemibb alapjai sincsenek meg nálatok egy párkapcsolatnak. És most teljesen mindegy igazából, hogy mennyit ténykedik otthon, a fő probléma az, hogy az összhang nincs meg, és ebből adódóan a kölcsönös megbecsülés sem. Tök más az életstílusotok, egyszerűen nem illetek össze.

aug. 8. 08:40
 9/17 anonim ***** válasza:
27%

Ez a ti történetetek. Olyan cukik vagytok:

https://www.youtube.com/watch?v=nYB2yZyJCA0&t=70s

aug. 8. 08:48
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem jó minek vagy vele??
aug. 8. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!