Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm félmeztelenül napozik a kertben. Érthető, hogy ez zavar?
Igazából a kertünkbe a legtöbb irányból be lehet látni, de van egy része, ahová csak a szomszéd lát be. Na ő ott szokott lenni. Azt hiszi, hogy nem látta a szomszéd csávó, de ez nem igaz. Konkrétan a csávóka azon nevetgélt a múltkor is nekem, amikor nem volt ott a barátnőm, hogy ő ám nézegetni szokta, nagyon jól áll neki az a bimbi piercing, meg ilyen egyéb szexuális megjegyzések. Összevesztem emiatt a szomszéddal, de azt mondta, hogy továbbra is lesni fogja a barátnőm, ha zavar, hogy látja, akkor tegyünk ellene.
Na én mondtam a barátnőmnek, hogy mi van, megkértem, higy egy bikini felsőt vegyen már fel, de nem hiszi el, hogy tényleg látta őt a szomszéd, szerinte akkor nincs is otthon a faszi. Meg azzal jön, hogy csak féltékeny vagyok, rémeket látok, meg ő csak szeretné, ha le lenne barnulva a cicije is. Szóval nem hajlandó változtatni. Ellenben teljesen ki van rám akadva, mondván, hogy ÉN túl reagálom a dolgokat.
Nem gondolom, hogy tetszelegni akarna a szomszédnak, a fószer idősebb is, nem is az esete a páromnak, csak szimplán az van, hogy nem hiszi el, hogy ő meg van lesve. Konkrétan nem gondolja azt, hogy a szomszéd a kamrája ablakából nézegeti, és csak onnan látni rá. De nem hiszem, hogy örülne annak, ha kukkolója lenne.
Szerintetek is velem van a baj? Tényleg olyan nagy kérés, hogy legyen rajta bikinifelső?
#21 Azért nem hiszi el, mert jajj, "a szomszéd azt mondja, hogy nem szokta nézni, meg hát felesége van, annak is mindig virágot visz a piacról, biztos nem leskelődne". A szomszéd felesége meg letudta annyival, hogy ő se nézi ki a férjéből, majd elhiszi, ha rajtakapja. Csak az asszony akkor nincs otthon, amikor a barátnőm napozik, tehát nem kapja rajta.
#22 Megpróbáltam, az a baj, hogy a szomszéd élből letagadta, hogy ő amúgy nézelődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!