Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm félmeztelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm félmeztelenül napozik a kertben. Érthető, hogy ez zavar?

Figyelt kérdés

Igazából a kertünkbe a legtöbb irányból be lehet látni, de van egy része, ahová csak a szomszéd lát be. Na ő ott szokott lenni. Azt hiszi, hogy nem látta a szomszéd csávó, de ez nem igaz. Konkrétan a csávóka azon nevetgélt a múltkor is nekem, amikor nem volt ott a barátnőm, hogy ő ám nézegetni szokta, nagyon jól áll neki az a bimbi piercing, meg ilyen egyéb szexuális megjegyzések. Összevesztem emiatt a szomszéddal, de azt mondta, hogy továbbra is lesni fogja a barátnőm, ha zavar, hogy látja, akkor tegyünk ellene.

Na én mondtam a barátnőmnek, hogy mi van, megkértem, higy egy bikini felsőt vegyen már fel, de nem hiszi el, hogy tényleg látta őt a szomszéd, szerinte akkor nincs is otthon a faszi. Meg azzal jön, hogy csak féltékeny vagyok, rémeket látok, meg ő csak szeretné, ha le lenne barnulva a cicije is. Szóval nem hajlandó változtatni. Ellenben teljesen ki van rám akadva, mondván, hogy ÉN túl reagálom a dolgokat.

Nem gondolom, hogy tetszelegni akarna a szomszédnak, a fószer idősebb is, nem is az esete a páromnak, csak szimplán az van, hogy nem hiszi el, hogy ő meg van lesve. Konkrétan nem gondolja azt, hogy a szomszéd a kamrája ablakából nézegeti, és csak onnan látni rá. De nem hiszem, hogy örülne annak, ha kukkolója lenne.

Szerintetek is velem van a baj? Tényleg olyan nagy kérés, hogy legyen rajta bikinifelső?

aug. 7. 19:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
Na jó kérdező. Azt mondtad, te már beszéltél erről a szomszéddal. Fogd meg a barátnőd kezét, és beszéljetek együtt a szomszéddal. Nem igaz, hogy nem lehet elsimítani az ügyet, hanem itt nem hiszi el-ezni kell, amikor 10 méterre ott a szomszéd.
aug. 7. 20:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tilthatod meg neki és nem beszélheted rá, hogy fejezze be a félmeztelen napozást, de annyit megtehetsz, hogy elé állsz és megmondod neki hogyha nem bízik benned meg, rád keni az egészet, hogy te vagy féltékeny miközben te őt félted akkor magyarázza el, hogy mégis mi okból kifolyólag nem bízik benned. Ha helyrehozható és akarsz javíts rajta, ha pedig nem akkor jobb lenne szakítani mert mint említettem a bizalom hiánya máskor is fel fogja ütni a fejét és valószínű, hogy sokkal súlyosabb ügyekben mint a kéjenc.
aug. 7. 20:49
 23/27 A kérdező kommentje:

#21 Azért nem hiszi el, mert jajj, "a szomszéd azt mondja, hogy nem szokta nézni, meg hát felesége van, annak is mindig virágot visz a piacról, biztos nem leskelődne". A szomszéd felesége meg letudta annyival, hogy ő se nézi ki a férjéből, majd elhiszi, ha rajtakapja. Csak az asszony akkor nincs otthon, amikor a barátnőm napozik, tehát nem kapja rajta.

#22 Megpróbáltam, az a baj, hogy a szomszéd élből letagadta, hogy ő amúgy nézelődik.

aug. 7. 20:52
 24/27 anonim ***** válasza:
76%
Szóval azok után se hitte el hogy szembesítetted? Akkor kérdező te azt hiszed, hogy a párod valamilyen szégyenlős, szende nő miközben szívesen mutogatja magát a szomszédnak és te rád fogja az egészet.
aug. 7. 20:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a barátnőd előbb hisz a szomszédnak mint neked. Ez sehogy sem jó.
aug. 7. 20:55
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik neki a helyzet, az is, hogy az öreg veri rá és az is, hogy te is megzavarodsz érte. Nem érdekli, hogy te jót akarsz neki, hogy tönkremehet a kapcsolat. Szüksége van egófényezésre és te az öreggel együtt megfelelő alanyok vagytok hozzá. Azt nem állítom, hogy nem szeret téged, de hogy nem igazán az biztos. Na ezek után én zavarnám át a szomszédhoz hadd verje rá szemtől szemben és a neje kapja rajta. Többé nem foglalkoznék ilyen nővel!
aug. 7. 20:58
 27/27 anonim ***** válasza:
18%
És el sem verted a faszit?
aug. 7. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!