Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm félmeztelenül napozik a kertben. Érthető, hogy ez zavar?
Igazából a kertünkbe a legtöbb irányból be lehet látni, de van egy része, ahová csak a szomszéd lát be. Na ő ott szokott lenni. Azt hiszi, hogy nem látta a szomszéd csávó, de ez nem igaz. Konkrétan a csávóka azon nevetgélt a múltkor is nekem, amikor nem volt ott a barátnőm, hogy ő ám nézegetni szokta, nagyon jól áll neki az a bimbi piercing, meg ilyen egyéb szexuális megjegyzések. Összevesztem emiatt a szomszéddal, de azt mondta, hogy továbbra is lesni fogja a barátnőm, ha zavar, hogy látja, akkor tegyünk ellene.
Na én mondtam a barátnőmnek, hogy mi van, megkértem, higy egy bikini felsőt vegyen már fel, de nem hiszi el, hogy tényleg látta őt a szomszéd, szerinte akkor nincs is otthon a faszi. Meg azzal jön, hogy csak féltékeny vagyok, rémeket látok, meg ő csak szeretné, ha le lenne barnulva a cicije is. Szóval nem hajlandó változtatni. Ellenben teljesen ki van rám akadva, mondván, hogy ÉN túl reagálom a dolgokat.
Nem gondolom, hogy tetszelegni akarna a szomszédnak, a fószer idősebb is, nem is az esete a páromnak, csak szimplán az van, hogy nem hiszi el, hogy ő meg van lesve. Konkrétan nem gondolja azt, hogy a szomszéd a kamrája ablakából nézegeti, és csak onnan látni rá. De nem hiszem, hogy örülne annak, ha kukkolója lenne.
Szerintetek is velem van a baj? Tényleg olyan nagy kérés, hogy legyen rajta bikinifelső?
Miert olyan nehéz kitenni egy napernyőt hogy a szomszedot takarja a napot nem
Obiban 3000 ft
#2 Mi közöm hozzá, végülis csak a barátnőmről beszélünk... Kb mintha egy random idegen lenne...🤦🏻
Egyébként tudom róla, hogy nem szeretné, ha kéretlenül bámulnák. Azért napozik ott, mert nem akarja, hogy meglássák úgy. Én csak nem szeretném, hogy rossz érzés legyen neki.
Na meg elég creepy a szomszéd, nem hiányzik, hogy esetleg le is fotózza.
#3 Nem fér oda olyan szögben, hogy jó legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!