Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm félmeztelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm félmeztelenül napozik a kertben. Érthető, hogy ez zavar?

Figyelt kérdés

Igazából a kertünkbe a legtöbb irányból be lehet látni, de van egy része, ahová csak a szomszéd lát be. Na ő ott szokott lenni. Azt hiszi, hogy nem látta a szomszéd csávó, de ez nem igaz. Konkrétan a csávóka azon nevetgélt a múltkor is nekem, amikor nem volt ott a barátnőm, hogy ő ám nézegetni szokta, nagyon jól áll neki az a bimbi piercing, meg ilyen egyéb szexuális megjegyzések. Összevesztem emiatt a szomszéddal, de azt mondta, hogy továbbra is lesni fogja a barátnőm, ha zavar, hogy látja, akkor tegyünk ellene.

Na én mondtam a barátnőmnek, hogy mi van, megkértem, higy egy bikini felsőt vegyen már fel, de nem hiszi el, hogy tényleg látta őt a szomszéd, szerinte akkor nincs is otthon a faszi. Meg azzal jön, hogy csak féltékeny vagyok, rémeket látok, meg ő csak szeretné, ha le lenne barnulva a cicije is. Szóval nem hajlandó változtatni. Ellenben teljesen ki van rám akadva, mondván, hogy ÉN túl reagálom a dolgokat.

Nem gondolom, hogy tetszelegni akarna a szomszédnak, a fószer idősebb is, nem is az esete a páromnak, csak szimplán az van, hogy nem hiszi el, hogy ő meg van lesve. Konkrétan nem gondolja azt, hogy a szomszéd a kamrája ablakából nézegeti, és csak onnan látni rá. De nem hiszem, hogy örülne annak, ha kukkolója lenne.

Szerintetek is velem van a baj? Tényleg olyan nagy kérés, hogy legyen rajta bikinifelső?

aug. 7. 19:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ő dolga. Ha nem hiszi el, hogy lesegeti az öreg frici akkor ő baja.
aug. 7. 19:42
 2/27 anonim ***** válasza:
35%
Törődj a saját bikinifelsőddel! Mi közöd van hozzá? Ő van otthon, úgy öltözik, ahogy akar. Ha szerinted tetszeni akar másnak, akkor erről beszélgessetek, meg ezen gondolkozz el, hogy ez neked oké e, de ugye az ő teste, az ő döntése.
aug. 7. 19:56
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Miert olyan nehéz kitenni egy napernyőt hogy a szomszedot takarja a napot nem

Obiban 3000 ft

aug. 7. 20:02
 4/27 anonim ***** válasza:
12%
Az megvan, hogy a barátnőd testéről van szó? Nem is direkt mutogatja magát, hanem nagy ívben szarik a kéjenc papperra. Te a saját testeddel foglalkozz.
aug. 7. 20:09
 5/27 A kérdező kommentje:

#2 Mi közöm hozzá, végülis csak a barátnőmről beszélünk... Kb mintha egy random idegen lenne...🤦🏻

Egyébként tudom róla, hogy nem szeretné, ha kéretlenül bámulnák. Azért napozik ott, mert nem akarja, hogy meglássák úgy. Én csak nem szeretném, hogy rossz érzés legyen neki.

Na meg elég creepy a szomszéd, nem hiányzik, hogy esetleg le is fotózza.

#3 Nem fér oda olyan szögben, hogy jó legyen...

aug. 7. 20:11
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd egyenesen nagy ívben tesz a szomszédra és neked követni kéne az ő lépteit ha nem szeretnél barátnő nélkül maradni. Csak ennyi.
aug. 7. 20:13
 7/27 A kérdező kommentje:
#6 Nem tesz rá. Azt mondja, hogy zavarná , ha meglátná a szomszéd. Konkrétan nem hiszi el, hogy a faszi csak azért állna a székre a kamrában, hogy lássa. Pedig de.
aug. 7. 20:14
 8/27 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem teljesen érthető, hogy zavar. Az meg elég fura, hogy nem is hiszi el neked, hogy látja a szomszéd és miket mond róla...
aug. 7. 20:15
 9/27 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem hisz neked akkor konkrétan nem bízik meg benned, vagy tudja ő, hogy kéjeleg rá a szomszéd, de legyezgeti a hiúságát. Lehet, hogy annyira, hogy jövőre annyira felbátorodik, hogy elmegy nudista strandra.
aug. 7. 20:20
 10/27 anonim ***** válasza:
91%
"Én csak nem szeretném, hogy rossz érzés legyen neki." A nagy f---szt. Szerintem ne foglalkozz vele, ha őt nem érdekli. Elmondtad neki. Ha ezek után zavar, ne kend rá, hogy te csak azt nem akarod, hogy neki rossz érzés legyen :DD
aug. 7. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!