Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mire jó hogy csak mondja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mire jó hogy csak mondja?

Figyelt kérdés
Ha elmondja egy este többször hogy szeret, és velem akar maradni. Miközben elmondom mit érzek mi a baj, de a tetteiben nem látom azt hogy megpróbálná orvosolni amit mondtam
aug. 7. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ponz ilyesmirol akartam én is kérdést kiírni hogy mitol lehet az hogy kapcsolatban nem változtatnak de ha szakítok meg hirtelen elkezdenek tenni meg kaparni könyörögni? Ha meg kibékülök akkor kapcsolatban megint semmi változás.
aug. 7. 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondani bármit lehet, de mind emelett nem vesz komolyan. Se téged, se a kapcsolatotokat.

A tettek beszéljenek.

aug. 7. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nekem is volt .

Olyan szépeket mondott de semmit nem tett.

Szeret, velem akar élni stb.

Az egyetlen akadálya az összeköltözésnek ő volt.

Rettegett hogy anyagilag nem fogunk kijönni. Maradt a mamahotelben.

Nekem 1 évig hazudozott és abból semmi nem volt igaz.

Szakitottam.

aug. 7. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

A kérdező a "bótos gyerek". Nála egyértelmű a szitu, már többször leírtuk neki, de nem akarja megérteni.

Azért mondja hogy szeret, mert érzi hogy te és a családod sem fogadjátok el őt olyannak amilyen. Folyamatosan azt akarjátok hogy olyan személyiséget vegyen fel amilyen ő nem tud lenni. És ezt te képtelen vagy megérteni. Ő meg nem fog megváltozni, mert nem tud!

Azt már ő is érzi hogy a szakítás szélén álltok, de a lakásodra szüksége van, mert nem akar visszamenni a szüleihez. Úgyhogy azért mondogatja hogy szeret, mert nem akar elköltözni, lakótársként még el tud viselni, és így nem kell albérletet sem fizetnie. Így még tud hitegetni azzal hogy szeret (ami valójában megszokás), hogy megmaradjon a lakhatása.

De szerintem már arra is rájött hogy te társfüggő vagy, nem tudsz egyedül élni, úgyhogy végül is ugráltathat amennyit akar.

A válasz annyi, hogy CSAK a lakásod kell neki!

Legalább ennyi járjon neki is ha már 9 év alatt nem házasodtatok össze és gyerek sem lett ahogy ígérgetted neki.

aug. 7. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert szemmel láthatóan ez is elég, hogy ő megkapja, amit akar: tovább maradhat.

Ettől természetesen még nem lesz igaz, hogy szeret, de neked elég, ha csak mondja.

aug. 7. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!