Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejönnél egy nővel és azt mondja azért jöttél vele össze, mert a lakását akarod, mit reagálnál?
A párommal az én örökölt házamban lakunk de sose mondanék ilyet!
Úgy kezel mintha ketten kaptuk volna és fontos volt hogy ugyanúgy otthon érezze magát és legyen beleszólása a felújításba. Végül kb mindent ő választott ki 😃
#3 ja, velem is volt hasonló, amikor exem örökölt házába költöztünk. Aztán amikor elhagyott másért, akkor takarodjak onnan, mert az ő háza és költözni sem segít, mert az ő autója😅 Én meg barom voltam, mert nagyon sokmindent beleraktam a házba és az autó szervízelését is fizettem, nehogy ingyenélőnek nézzen.
Mindaddig szép és jó, amíg meg nem haragszol rá, akkor lelkiismeret furdalás nélkül fogok kihajítani.
4#
Nem 30asok vagyunk már...tudtuk mit akarunk. Nálunk nincs B terv, együtt akarunk megöregedni, ennyi. Sose vitázunk, nincs "megharagszom"... ne egy átlag kapcsolatot képzelj el.
Ha bármi történne, akkor emberileg sem lennék olyan szemét, hogy azt mondjam menj...egy kivétel van: ha megcsalna. De nem tenné, mert amúgy minek ha minden jó?
Vannak még tisztességes férfiak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!