Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel akarnak szakítani?
Az első komolyabb barátommal közel egy éve vagyunk együtt. Most megyek egyetemre(60km-re)és a szüleim bármit megtesznek hogy felszakítsanak minket.
El akarnak küldeni ismerkedni, meg menjek el diszkózni egyedül(mi ez a hülyeség eleve) higyjem el, hosszútávon sokkal gyümölcsözőbb egy egyetemi kapcsolat, eleve miattam utálták meg a barátom(?) mert hogy házasságot akarok tőle(???????)
a barátommal semmi baj nincs, dolgozik, udvarias, soha nem bántott, mindent megtesz értem.
fogalmam sincs miért csinálják a szüleim, nem gondolnám hogy okot adtam volna…, mindig tudtam mellette kitűnő eredménnyel tanulni..
nemtudom, mit tegyek, kihez forduljak? nekik van igazuk? miért csinálják ezt?
Felszakítanak titeket? Ilyesmit életemben nem hallottam. Ez valamilyen szleng lenne az új generáció között, vagy nem tudsz rendesen magyarul beszélni? Ha a második opció igaz akkor furcsa, hogy egyetemre felvettek kissé.
De egyébként nem kell a szüleidre hallgatni se neked, se a párodnak. Találkozz vele a szüleid jelenléte nélkül. Vagy mivel nem leszel otthon hiszen koliba kerülsz akkor is lehetttek kettesben a párodnál. Nem értem hol a probléma. Állj ki magad mellett!
Majd az élet úgyis eldönti, hogy hosszútávon illetek-e egymáshoz. Ismerek olyan házaspárokat, ahol a feleség értelmiségi, jogász, vagy közgazdász, vagy tanár, a férj pedig szakmunkás vagy mester és kitűnően működik a házasságuk.
Olyat is ismerek, ahol értelmiségi házaspár hölgy tagja egy melóssal lépett le a zsarnok, alkoholista férje mellől.
Figyi inkább mondd meg nekik hogy mégse mész egyetemre mert neten keresztül beleszerettél egy borsodi C-type ba. És elszöksz vele a putriba, mert valószínű terhes lettél.
Hidd el ezek után összeteszik a két kis kezüket a barátodért...
Egy éves kapcsolat után ne beszélj szerintem házasságról, egyrészt nem biztos, hogy a barátod is akar házasságot, másrészt nem is biztos, hogy alkalmas rá.
Most fogsz megismerni ezer embert az egyetemen, ki tudja melyik bolondítja meg a fejedet úgy, hogy már dobod is érte a barátodat.
Hány évesek vagytok?
Nem elszakítani akarnak? Mivel másabb, vagy mit jelent, ha felszakítani akarnak?
Már oké, értem a leírást. Szóval ha elég nagy vagy a párkapcsolathoz, akkor hozz önállóan döntéseket. Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!