Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy fagylaltos kehely eltörése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fagylaltos kehely eltörése után miért kell így viselkednie velem?

Figyelt kérdés
A garázsunkban is van egy fagyasztó, mert a konyhában lévőben nem fér el minden kaja. Nagyon ki van centizve minden hely a garázsban, épp be tud a férjem állni a kocsijával. Este akartam enni egy jégkrémet, ami már csak a garázsban lévő fagyasztóban volt. Kivittem a fagylaltos kelyhet, azonban egy rossz mozdulattal lelöktem a hűtő tetejéről és ripityára törtem. A kocsi bent volt a garázsban, ki akartam állni, hogy összesöpörjem alatta a szilánkokat, de sajnos a párom elvitte a kocsikulcsot, véletlenül benne maradt a zsebében, pedig edzeni ment. Nagyon pici a hely, nem tudtam összesöpörni emiatt, mire haztaért mondtam, hogy adja oda a kulcsot, kiállok és feltakarítok. Teljsen kiakadt, hogy lehetek ennyire béna, mindig csak kárt csinálok, majd miattam fog defektet kapni, mert biztosan nem seprek össze alaposan. Úgy éreztem, hogy semmit nem tudok jól csinálni, nagyon rosszulesett, hogy ennyire lehord, végül a takarítás után elvonultam a hálónkba picit megnyugodni. Idejét nem tudom mikor sírtam utoljára, de most picit belekönnyeztem abba, amiket mondott. Utálja, ha sírok, nem akartam még azzal is tetézni a helyzetet.
aug. 6. 11:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"Utálja, ha sírok, nem akartam még azzal is tetézni a helyzetet."

Ez milyen kapcsolat?

aug. 6. 11:03
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként talán a párodat kérdezd meg miért viselkedik így veled.

Azt csak te tudod, hogy ténylegesen olyan kártékony és ügyetlen vagy-e általánosságban, mint mondja.Valószínűleg nem.

aug. 6. 11:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan emlékszem, hogy 6 éve törtem el legutóbb egy poharat, nagyon nem mindennapos dolog nálam.
aug. 6. 11:05
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem is a pohártörésről van szó, máshogy is lehet az ember kártékony és ügyetlen.

Én nem mondom, hogy az vagy, valószínűleg nem vagy az.

Hanem azt mondom, azt a férjedtől kéne megkérdezni, hogy miért gondolja ő ezt rólad.Tőle kell megkérdezni miért viselkedik így.

aug. 6. 11:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy f@sz... 😐
aug. 6. 11:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod, hogy itt nem egy fagylaltkehely eltöréséről van szó, ha a férjed így reagál és ilyen tuskó viselkedést enged meg veled szembe. Nyilván nem ez volt az első és nem is az utolsó. Az okát te tudod, meg annak is, hogy miért jó neked így élni.
aug. 6. 11:28
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Menekülj.

Én is hasonló helyzetben voltam, legalábbis a "nem szereti ha sírok" rész itt is érvényesült, és hogy sosem vagyok elég jó semmiben.

Ez az ember nem becsül meg téged. Nem direkt vágtad a kocsi elé a kelyhet, hanem baleset volt, ami mindenkivel előfordul.

aug. 6. 11:57
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Mi a jó ebben az életben?
aug. 6. 12:06
 9/16 anonim ***** válasza:
15%
Írjam, hogy hagyd el, vagy ne hagyjad magad, szólj neki vissza? Úgyse fogsz inkább vele maradsz és mész rinyálni. Amúgy lehet, hogy egyszerűen felgyülemlett benne a feszkó valami miatt és rajtad adta ki. De az is lehet, hogy téged nem bír elviselni mert nem szeret egyáltalán. Mondjuk az biztos, hogy tisztelni se tisztel ha lehordott. Te döntésed, hogy kierőszakolod belőle a tiszteletet vagy tűrsz, esetleg elhagyod.🤷
aug. 6. 12:14
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Nem akartad tetézni? Ezt az elképesztő bűnödet, hogy eltörtél egy üvegpoharat? Hát azta. Tényleg szállj most már magadba.

Hogy ő magával vitte a kocsikulcsot csak úgy az nyilván ok. Amúgy az. De az is, hogy te eltörsz valamit.

aug. 6. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!