Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A fagylaltos tölcsért hogy...

A fagylaltos tölcsért hogy tudnám újra feltölteni?

Figyelt kérdés
júl. 15. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Mobilos feltöltőkártyával. Két féle van. Az egyik rózsaszín (talán epres), a másik meg pedig sárga (vélhetően ananászos). Ha hülyeséget írtam, akkor bocsi.
júl. 16. 00:44
 2/10 anonim ***** válasza:
*Amúgy a színekkel amit írtam, az kamu, nem gyártanak eperízű, meg ananászos ízű kártyákat, és ezek most NEM utaltak szolgáltatók színeire, csak gyümölcs ízekre.
júl. 16. 00:47
 3/10 A kérdező kommentje:
tölcsér újra
júl. 16. 06:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Áhh, tanulj Stohl nagymestertől, és sajátítsd el a gyakorlatát, szerintem fagyival is működik:

[link]

júl. 16. 19:18
 5/10 bazaltkaroly ***** válasza:
#2 Jól mondod, de már azóta behozták a Multitaste™ kártyákat, amivel többféle ízűt tudsz tölteni. Annyi, hogy havidíjas, és ha nem fizeted befagyaszthatják. Ha pedig továbbra sem rendezed, akkor hűvösre kerülsz. Könnyen rá lehet fázni. De amúgy is elég nehéz hozzájutni, nekem sem sikerült, mert nagyon el vagyok havazva.
júl. 17. 13:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Jég veled, utsó!
júl. 17. 14:16
 7/10 bazaltkaroly ***** válasza:
Veled is! Csak nehogy az arcodra fagyjon a mosoly.
júl. 17. 15:00
 8/10 A kérdező kommentje:
A pisztácia már rég elfogyott.
júl. 17. 15:37
 9/10 bazaltkaroly ***** válasza:
Megjegyeztem. Akkor mondjuk legyen egy kicsi mindből. Tutti-frutti, karamell, vanília, rumos dió, és kávé.
júl. 17. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:
És ne spórold ki belőle a pisztáciát sem!!!
aug. 5. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!