Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "családi" "vita" során azt mondtam, hogy nem az eszéért szeretem a páromat. Ő ezt meghallotta és most haragszik rám. Mit tegyek?
A szüleim nem tudják elfogadni, hogy szakítottam az exemmel, aki megcsalt. Nagyon szerették azt a csajt, azóta is tartják a kapcsolatot velem Folyamatosan próbálnak meggyőzni, hogy fogadjam vissza, mert olyan jó, okos barátnőm mégegy tuti nem lesz, szegény már megbánta, amit tett, meg amúgy is mennyiszer próbálta már visszakönyörögni magát hozzám. Meg teljesen odavannak érte, mert jajj, hát egyetemre jár, kutat, phd-re akar majd menni, hát milyen okos lány...
Konkrétan annyira imádják a szüleim az exemet, hogy a jelenlegi barátnőmet meg se akarják ismerni, már élből utálják, és sokkal rosszabb a helyzet amióta tudják, hogy ő otthagyta az egyetemet, és csak érettségije van és szakmája. A barátnőm tudja, hogy mit gondolnak róla a szüleim.
A szüleimmel egyre ritkábban beszélek emiatt, de még így is mindig szóba hozzák, hogy dobjam ki a barátnőm és menjek vissza az exemhez. Ebből mindig vita lesz, és hát tegnap is pont ez történt, amikor telefonáltam a szüleimmel.
Vita lett köztem és a szüleim között. A barátnőm ebből hallott egy kis foszlányt, amiben annyit mondtam, hogy őt nem az eszéért szeretem, amiből ő annyit vett le, hogy akkor biztos én is azt gondolom mint a szüleim, tehát hogy ő ostoba. Miközben erről szó sincs, csak épp arról dumáltak a szüleim, hogy az exem sokkal okosabb, miért nem őt szeretem, és erre mondtam azt, amit. Egyébként pont ezután tettem le a telefont.
Viszont a barátnőmet nagyon megbántottam ezzel, este nem akart beszélni velem, alváskor a fal felé fordult, nem hagyta, hogy ölelgessem, nem puszilhattam meg. Elalvás előtt szipogott, de nem hagyta, hogy vigasztaljam. Igazából próbáltam neki megmagyarázni azt, hogy hogy értettem, amit mondtam, de semmit nem segített.
Mit tegyek? Mivel engesztelhetném ki?
#10 Ja, bizonyára egy gyámhivatali cécó hiányozna a tesóimnak... Remek ötlet.
Én nem látom akkora gondnak a pofavizit-kapcsolattartást, kibírható, ez jár a legkisebb cécóval, ami a tesóimmal való kapcsolattartást illeti. Olyan rengeteget nem beszélek a szüleimmel. Havi egyszer telefonálunk, meg akkor beszélünk, ha úgy találkozom a tesóimmal, hogy ott vannak a szüleim is. Ez pont amiatt redukálódott ilyen ritkára, hogy az exemmel akarnak kibékíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!