Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkoholizmus meddig tolerálható egy férfinél?
Te jó ég, sajnállak kérdező, nőként fájt olvasni a soraidat.
Nem zavar téged, hogy piaszaga van, hogy a bőréből is szivárog a szaga? Hogy a máját és az egész szervezetét tudatosan mérgezi, ahelyett, hogy egészséges próbálna maradni egy boldog közös öregkor érdekében? Én ezt nem bírnám. :(
Egyébként én nem tolerálom a piálást csak nagyon minimális szinten, heti max két sör belefér. És tudom, hogy ezért le leszek pontozva, de ez egy idegméreg sz@r, ami csak tönkreteszi az embert.
30N
Letenni már nem fogja, szerintem ilyen korban ezt letenni már nem lehet, főleg ha 7-10-15 éve ezt csinálja. Itt vagy megszokod, vagy húzol neki egy határvonalat, hogy csak napi 1-2 sör, és kész. Minden bizonnyal ez zsákutca lesz, nem fogja kibírni.
Itt egy dolog segíthet, egy 1-1,5 éves masszív elvonó, ahol elszakítják mindentől, egy isten háta mögötti helyen kap "elterelést" ami szellemi fejlődéssel is jár, tehát szellemileg megerősítik, hogy lásson át az alkoholizmuson, hogy miért veszi kézbe az alkoholt, annak a mögöttes érzelmi, lelki, pszichológiai stb tartalmárol tudomást szerez, és elkezdik szépen, lassan letetetni vele az italt. Van akinek 1 év is elég, van akinek 5 év is kevés egy ilyen helyen. Szóval személye válogatja, na meg a pénz, ezek az elvonók nem olcsók, de a többi elvonó ami állami az szart se ér. Gondolom nincs a párna alatt 1-3 millió forint, amit csak így kidobnátok erre.
Szóval marad ami van, vagy lelépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!