Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom nem ide tartozik ez a kérdés? De csak én unatkozom ma? Ti is szenvedtek? H töltitek el az időt? Msn zenehallgatás netszörfőlés rv-én kívül?
Tudorkám! :) A "tégy" egy teljesen elfogadott, felszólító módú igealak, egyenértékű a "tegyél" alakkal!
Hol maradnak a tagmondatokat illetve felsorolásokat elválasztó vesszők? A "netszőrfölés" nem létező szó tartalmát így tudnád kifejezni: "szörföltök a neten?". Ja, és rövid "ö"-betűvel. "rv-én" -> "rv-n". Elég lesz? :)
Jaaah engem is megesz az unalom,most h gimis letem tök szar,h szünet van,bezzeg mikor általánosba jártam,pfúúú alig vártam...
Am jaaah én is olvasok,takarítok,alszok,eszek,iszok,netezek,meg olvasgatom a gyakorikérdést...persze azt sosem bánom meg,mindig nevetek ezeken a lökötteken...
ajj bazzz igen... ez a színvonal.. kössünk bele a betű elütésekbe és az írásjelek hiányába..
láttam ennél sokkal rosszabbat is már.. amíg nem kell 4x elolvasnom, hogy most mit akar addig nincs vele semmi baj.
Köszönöm utolsó válaszoló!!!
És nem vagyok tudorka :>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!