Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehet ezt megérteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet ezt megérteni?

Figyelt kérdés

Azt ha valakinek beteg a párja, nem halálos, " csak " egyéb betegségek, de azok mibdig 3 havonta kb. A leletek nem mutatnak komolyabbat..

Ápolom meg intézek mindent, de egyszerűen már sok, hogy ilyenkor minden rám marad és ő hetekig otthon se képes semmit csinálni

aug. 5. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz betegség alatt?
aug. 5. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is folyton az, (ő a férfi). Egyszerűen van akinek elég gyenge az immunrendszere, és mindent elkap, plusz egy kis hűvösebbtől is megfázik. Az enyém ilyen. Nem túl sok dolgot csinál ő sem otthon betegen. Ilyenkor segítem, ápolom. Nem tudok mit tenni. Ő a párom, őt szeretem. Elfogadom olyannak amilyen.
aug. 5. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Bótos 🤡🤡🤡
aug. 5. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Örülj neki, van miről kérdést kiírni, hetekig, ötpercenként.
aug. 5. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!