Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehogy sem tudom megérteni erre hogy lehet bármit válaszolni?
Amikor megvan a kapcsolat és a másik megkérdezi hogy mikor akarsz gyereket mennyi idő múlva?
Ezt hogy lehet tudni?? - honnan tudjam mikor érik meg bennem..
Vagy egyik reggel úgy kelek h készen állok rá??
Pedig azért ezt megérteni nem egy atomfizika.
A legtöbb embernek van egy elképzelése, hogy hogyan látja a jövőjét. Akár abszolút időben nézve (pl. 28-30 éves korom környékén jó lenne), akár relatívan (pl. pár év járás, majd esküvő után 3-4 évvel). Ez a legtöbbünknél így van. Ha nálad nem, semmi gond, de dühöngés helyett meg lehet mondani, hogy neked erről nincs kialakult elképzelésed, majd a jövő eldönti, hogy mikor érzed alkalmasnak az időt rá.
A jelenlegi elképzelésed el tudod mondani. Meg azt, ha változás lesz benne.
Azért ez teljesen létjogosult kérdés. Nincs avval baj, ha azt mondod, hogy Jaj, nekem egyelőre ez nagyon távoli, még sosem gondoltam rá komolyan.
Ha ezt érzed, ez a jó válasz.
8 éve vagy együtt a barátnőddel, 2 éve nem szexelsz vele, nehogy gyerek legyen belőle. Nem kell félni hogy így bármi lenne. Már megismerem a napi kérdéseidet. Lehet hitegetni még pár évig amíg kifut az időből, eddig is jól elhúztad az időt. Nem is értem ez a nő hogy nem veszi észre, hogy te nem akarsz gyereket, csak félsz megmondani?
Benned a büdös életben nem fog semmi megérni. Eddig is anyádék döntöttek el mindent helyetted.
Saccra
30 körül vagy 40 körül. Ilyesmit lehet válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!