Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehogy sem tudom megérteni erre hogy lehet bármit válaszolni?
Amikor megvan a kapcsolat és a másik megkérdezi hogy mikor akarsz gyereket mennyi idő múlva?
Ezt hogy lehet tudni?? - honnan tudjam mikor érik meg bennem..
Vagy egyik reggel úgy kelek h készen állok rá??
6: "Mert a párod valószínűleg azt hiszi a sok "majd egyszer" azt jelenti, hogy nem akarsz."
És valljuk be, igaza is van!
Ha nekem olyat mondott volna a párom, hogy "nekem egyelőre ez nagyon távoli, még sosem gondoltam rá komolyan", ezt én automatikusan úgy fordítottam le volna magamnak, hogy SOHA. És természetesen azonnal be is fejeztem volna a kapcsolatot vele.
Ez a duma elfogadható középiskolás együttjárásnál, de nem fogadható el két dolgozó, adott esetben össze is költöző és közös jövőt tervező ember között.
Ez nem egy érzés, hanem egy döntés. Te arra vársz, hogy majd ez is magától fog történni, csak hagyni kell aztán lesz valahogy. Mint egész életedben minden. Úgy fogsz meghalni, hogy az életed egyetlen percéről se döntöttél. Te mindig csak sodródsz, azt se tudod, hogy merre.
Olvasd vissza a saját kérdéseid! Pontosan tudod, hogy soha nem akarsz (tőle) gyereket! Vàllald fel a döntésed, egyszer az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!