Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelsz vagy mersz kérdések amire a párotok nem szívesen válaszolna vagy nem szívesen csinálná meg?
Na most itt azért több kérdés is felmerül bennem…
1. Mit keres ilyen kérdés a felnőtt párkapcsolati témában?
2. Mit érdekel téged, hogy vadidegen emberek párjai mire nem válaszolnának/mit nem tennének meg?
3. Ha a te párodról van szó, ennyire nem ismered, hogy nem tudod, mire nem válaszolna/mit nem tenne meg?
4. Miért akarja egészséges pszichéjű ember ilyen megalázó helyzetbe hozni a párját?
5. … pláne egy olyan játék keretein belül, ami csapatban az igazán buli, tehát mások előtt szeretnéd megalázni?
Az én párom kényes kérdésekre nem őszinte.
Se veled se nélküled rossz kapcsolatban vagyunk, de inkabb egymás nélkül, kb szakítás van, de ő kitartóan tapad rám és hosszú ideje nagyon
Kérdésem hozzá:
Ennyi küzdelemmel, fűzéssel tapadással nyomulással udvarlással vetítéssel már rég felszedtél volna masik hat nőt is.
Miért foglalkozol egy olyannal(velem)akivel rengeteg a baj, a veszekedés, zűrös instabil az élete kiszamíthatatlan zavaros nehéz eset és leginkább idegesítő is nem is szép, és megcsak le sem fekszik veled. (Mások meg ki akarnak vele kezdeni)
Miért nem szedsz fel vmi egyszerűbbet és hagysz engem békén?
Válasza: mert szerelmes vagyok beléd csak te létezel nekem, senki más nem kell, nem keresek senkit
Tovabbi kerdésem, de én nem erre a szövegekre vagyok kiváncsi, hanem a valóságra, ami ez mögött megy
Válasza: önismételgeti magát, nem lehet belőle kiszedni, minek neki egy macerás problémás nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!